Vyberte stránku

Romane, v podzimní části jsi působil v Rájci, jak jsi se svým působením v divizi spokojen?

V Rájci jsem spokojen. Jak všichni asi ví, mám problémy se zaměstnáním, které mi nedovoluje pravidelně trénovat. Takže na to kolik jsem absolvoval tréninků, mi dával trenér Záleský dostatek příležitostí. Jsem rád, že mi v Rájci dali šanci v divizi dál působit, protože si myslím že, to je kvalitní soutěž.

Při svém působení v Blansku v Župním přeboru jsi dostával hodně příležitostí, v divizi už méně. Není ti teď trochu líto, že jsi v létě odešel do Rájce a nemáš možnost zahrát si MSFL? Nebereš to třeba trochu jako krok zpět?

No, tam to bylo tak, že v Župě jsem měl dostatek času se naplno věnovat fotbalu. Následně jsem změnil zaměstnání a toho volného času už tolik nebylo a tím pádem jsem hrál v divizi méně. Na Blansko ale nemůžu říct půl slova natož na trenéra Vašíčka, protože si mě vytipoval, vytáhl mě do prvního týmu a dal mi šanci zahrát si Župní přebor. Po postupu do MSFL jsem byl rád, že jsem mohl pokračovat v Rájci, protože při tom tréninkovém manku byla třetí liga až příliš.

Sleduješ stále výsledky Blanska ve třetí lize a jsi s bývalými spoluhráči v kontaktu nebo se s nimi už nestýkáš vůbec?

Nedá se říci, že jsem se s bývalými spoluhráči vůbec nestýkal, kluky rád sleduji, protože je znám skoro všechny. Teď tam sice mají nové hráče, které neznám, ale jinak kluky znám a na tu partu velmi rád vzpomínám. Výsledky sleduji, a když mě to vychází, tak se chodím dívat na domácí zápasy.

Pořád ještě jsi kmenový hráč Vavřince, jak to vidíš s tím, že by ses mohl někdy vrátit to týmu mužů, který teď vlastně hraje okresní přebor, což je na Vavřinec docela velká událost. Myslíš, že už nastal čas se vrátit nebo by si chtěl ještě něco odehrát na vyšší úrovni?

Tak každopádně čím déle bych hrál vyšší soutěže, tím by to bylo lepší, ale jak už jsem zmínil, mám problémy se zaměstnáním. Mám velké pracovní vytížení, takže budu zřejmě na jaře hrát za Vavřinec. Do začátku jara sice ještě nějaký čas zbývá, ale zatím to vidím takhle. Je to pro mě možná trochu krok do neznáma, ale chtěl bych tady klukům pomoci dostat se co nejvýš.