Vyberte stránku

V noci a ráno před zápasem napadla na hrací plochu sněhová nadílka a tak nastoupili dobrovolníci, kteří zajistili s pomocí zhrabel alespoň dobrou kvalitu povrchu. Ten byl na začátku zápasu tvrdý a promrzlý, místy stále se sněhem. Hráči tak měli problém s pohybem a klouzali, míč na zmrzlém povrchu odskakoval. S přibývajícím časem se oteplilo, hrací plocha tak obměkla a hráči zase klouzali, i když balon už se choval trochu lépe.

Přes tyhle problémy se hrál ve Vavřinci opět pěkný fotbal. Když prošel ve druhé minutě domácí obranou jako nůž máslem zkušený Tesař a poslal hosty do vedení, měli už vavřinečtí na svém kontě dvě gólové šance. Jenže se mýlili v koncovce. První gólové vyjádření převahy přišlo po deseti minutách, když Roman přikryl nezištně našel bratra Radima – 1:1.

Po necelé půlhodince už Vavřinec vedl, to byl Radim Přikryl faulován a Libor Klimeš proměnil penaltu – 2:1.

Do druhé půle nastoupili hosté aktivně, nehodlali se vzdát, jenže jejich snaha ke gólu nevedla. To Radim Přikryl si po sedmi minutách seběhl z hrotu útoku do středu pole pro míč, nabral rychlost, obešel tři protihráče a parádně zavěsil – 3:1. Škoda že se Radim nerozeběhne častěji. Dalších deset minut si diváci počkali na další gól, který nesl opět rukopis dvojice Radim Přikryl – Libor Klimeš – 4:1.

V závěru hosté snížili na konečných 4:2, když si Pokoj tak dlouho pohrával u praporku s míčem, až parádně namazal Tesařovi na krásný gól. Vavřinec zakončil domácí podzimní část a poslední dva zápasy odehraje na hřištích soupeřů.

Statistika

Vavřinec – Knínice 4:2 (2:1); Góly: 11. Přikryl Radim (Roman), 24. Klimeš (pen.), 52. Přikryl Radim, 64. Klimeš (Přikryl Radim) – 2. Tesař, 84. Tesař (Pokoj); Návštěva: 60 diváků

Sestava: Musil – Rybář, Pokoj, Burget, Moravec A. (78. Vybíhal)- Nečas, Přikryl Roman (46. Vágner), Fabiánek, Moravec R. – Klimeš, Přikryl Radim (70. Michlíček)