Vyberte stránku

V kádru mužů došlo v zimní přestávce k několika změnám. Hostování ukončil Zdeněk Dokoupil, který bude působit v Lažanech, Pavel Králík, který nebude díky studijnímu a pracovnímu vytížení hrát nikde, oba dva jsou kmenovými hráči Rájce Jestřebí. Do Blanska se do B týmu vrací Jiří Rybář. V týmu už nadále nebudou působit veteráni Honza Konečný a Roman Šindelka, jenž se v zimní přestávce stal trenérem divizního týmu mužů FK Blansko. Pro pracovní vytížení dal fotbalu vale Olda Hrazdíra. Všem hráčům za jejich výkony děkujeme.

Ze zamýšlených posil se podařilo vedení klubu dojednat hostování Iva Cupáka, Michala Rybáře a Libora Měšťana, všichni tři hráči FK Blansko. Naopak ze zamýšleného angažmá důrazného stopera Radka Randuly sešlo neboť se na halovém turnaji zranil. Díky zlomenině zánártní kůstky bude absentovat minimálně pět jarních utkání.

Kádr mužů pro jarní část tak čítá 16 hráčů, což je za poslední léta jednoznačně nejužší kádr. Tým proto budou doplňovat hráči dorostu Michlíček, bratři Fabiánkovi a další. Prioritou pro jarní část není udržení v okresním přeboru. Samozřejmě se hráči o setrvání v okresní elitě poperou, prioritou je však pokračování generační výměny v týmu mužů a zlepšení fungování celé organizace.