Vyberte stránku

Ani proti Vískám jsme nezačali dobře a domácí několikrát nebezpečně zahrozili. Na těžkém terénu hráli jednoduše, vyhrávali vzdušné souboje, ale naštěstí nepřesně zakončovali. Až se zdálo, že poločas skončí bez gólů, podběhl Zmeko dlouhý centr a zakončující Lokaj zahanbil Nováka – 1:0.

Po změně stran se změnil i obraz hry. Na rozdíl od domácích jsme netrávili poločasovou přestávku na hřišti, ale ve vzdálené kabině a to nám zřejmě pomohlo. Vavřineckých hráčů bylo najednou plné hřiště. Hned v úvodu vysunul Dvořáček Romana Přikryla a ten srovnal – 1:1. Po 20. minutách se po faulu na Dvořáčka zahrával přímý kop, k němuž se postavil Rybář. Jeho nepovedená střela zahanbila pro změnu domácího gólmana, který si ukázkově stoupl za postavenou zeď – 1:2. Gólovou pojistku přidal v závěru Radim Přikryl po ukázkovém centru bojovníka Zmeky – 1:3. V přímém souboji dvou nejhorších týmů v soutěži tak naši hráči na bahnitém hřišti a před nedůstojnou návštěvou zaslouženě zvítězili.

Statistika

Vísky – Vavřinec 1:3 (1:0); 49. Přikryl Roman (Dvořáček), 65. Rybář, 86. Přikryl Radim (Zmeko)

Novák – Zmeko, Rybář, Slouka, Měšťan – Musil A. (77. Vlach), Přikryl Roman, Musil T., Cupák (82. Kakáč) – Přikryl Radim, Dvořáček