Vyberte stránku

Druhé domácí utkání v řadě zvládli v pohodě hráči Vavřince a rozstříleli Lažany 8:2, když oba dva poločasy skončily shodně 4:1.

Hattrickem se blýskl středopolař Alexandr Rek.

Utkání jsme začali hodně vlažně a šetřili pohybem. Po laciné ztrátě na středu hřiště nás soupeř potrestal hezkou střelou z vápna, kdy byl Musil bezmocný. Vyrovnání přišlo za pár minut, kdy si hostující obránce neuvěřitelným vlastníkem asi neuvědomil ze střílí z vápna na vlastní bránu a bylo 1:1.

Soupeř hrál takový zvláštní hurá styl a my se mu přizpůsobili. Všichni byli všude a nikde. Soupeř hrozil dalšími šancemi, které byly ale způsobeny našimi vlastními chybami v rozehrávce, nedůsledností a líným pohybem. Do přestávky jsme přidali tři branky a nám přineslo klid do druhé půle. Soupeři hořela leva strana kde Kamil Dvořák každým náběhem utíkal všem a a chystal útočníkům tutovky před branku.

V druhém poločase se naše hra zvedla a více méně jsme kontrolovali průběh zápasu. Soupeř odpadával fyzicky a my přidávali gól za gólem. Výsledkem je gólová přestřelka 8:2 a spousta zahozených šancí na obou stranách. Předvedená hra ale nebyla příliš oku lahodící ani z jedné strany. Nicméně bereme tři body a to nás těší nejvíce.

Trenér Radim Manoušek

Statistika

Vavřinec – Lažany 8:2 (4:1); Branky: 7. vlastní, 13. Skoupý, 14., 38., 54. Rek Alex, 64. Kočí M., 82. Skála, 85 Hebký M.; ŽK: Skála; Rozhodčí: Malits, Sedlák D., Kočí Mir.

Sestava: Musil – Hebký Z., Kunc (c), Kovařík, Skála – Hebký M. (65. Kakáč T.), Rek Alex, Fabiánek Jan, Dvořák K. (57. Kočí M.)- Zmeko D. (78. Fabiánek Jiří), Skoupý (68. Zouhar)

Trenér – Manoušek Radim, Vedoucí – Skoták Michal

Návštěva – 70 diváků

Štítky