Vyberte stránku

Ve středu 4. září se dohrávalo odložené první kolo a naši muži zajeli do Ostrova. Po povedeném výkonu zvítězili 2:6 a ani ve čtvrtém zápase tak neztratili ani bod.

Pro nás to byl soupeř známý z předchozích let a věděli jsme ze nás neceká nic lehkého. V posledních letech se nám v Ostrově naplno bodovat nedařilo. Před touhle sezónou soupeř sestoupil z vyšší soutěže a věděli jsme že kvalita je i na jejich straně.

1. poločas

Obraz utkaní se vyvíjel od začátku lépe pro nás. Měli jsme více ze hry, i pár nebezpečných akcí, ale zakončili jsme se bohužel mimo bránu. Ostrov nás z jedné z ojedinělých akcí potrestal. Po autovém vhazování propadl míč do souboje k domácímu útočníkovi Mašovi, odpoutal se od našeho obránce a pohotovou přízemní střelou k tyči otevřel skóre – 1:0.

Stále jsme si vytvářeli tlak a územní převahu, ze které pramenila spousta střel, rohů, standardních situací, no a z jedné takové jsme udeřili. Po faulu na hranici šestnáctky na Reka se trestňáku ujal Vít Kovařík a vymetl všechny ostrovské pavouky – 1:1! O pět minut později po rohovém kopu dorazil propadnutý míč do sítě Alexandr Rek a bylo rázem 1:2.

Ve 41. minutě se po souboji na polovině hřiště a odpískaném faulu pro domácí ohnal po Kovaříkovi domácí Nezval, srazil jej k zemi a viděl červenou kartu. V závěru poločasu fauloval domácí brankář Piňos po rohovém kopu Hebkého úderem do obličeje a z následné penalty završil poločasové skóre na 1:3.

2. poločas

Ve druhém poločase nás po několika nedůsledných a špatných přihrávkách stihl trest v podání Kostky, jehož krásná střela zpoza vápna nedala brankáři Musilovi šanci – 2:3. Naše odpověď byla gólová a přišla už za dvě minuty. Jan Matuška poslal skvělou přihrávku za obranu do samostatného úniku Skoupého a bylo to opět o dvě branky – 2:4. Následně jsme přidali ještě dvě branky po trefách Alexandra Reka a Radima Přikryla a pohlídali si výhru 2:6.

Výborný týmový výkon a disciplína našich hráčů dnes ozdobila tyhle tři body.

Autor reportáže – Radim Manoušek

Statistika

Ostrov – Vavřinec 2:6 (1:3); Branky: 34. Kovařík, 39. Rek Al., 45.+4. Skoupý, 50. Skoupý, 60. Rek Al., 71. Přikryl Radim; ČK: 41. Nezval (Ostrov); ŽK: Skála, Fabiánek Jan; Rozhodčí: Volgemut, Sedlák, Kočí Mir.

Sestava: Musil – Kočí M., Hebký Z., Kovařík, Skála – Matuška (63. Přikryl Radim.), Rek Al., Fabiánek Jan (c) (81. Fabiánek Jiří), Hebký M. (46. Blažek O.) – Zmeko D. (71. Kakáč T.), Skoupý (70. Zouhar K.)

Trenér – Manoušek Radim, Vedoucí týmu – Skoták Michal

Štítky