Vyberte stránku

V tomto utkání jsme chtěli opět bezpodmínečně bodovat a po velké snaze, bojovnosti a nasazení se nám z tohoto utkání podařil „urvat“ alespoň bod. Ihned po výkopu se naši hráči dostali do první šance zápasu. Ta se nám ale nepodařila proměnit a soupeř se řítil do brejku, to ale rázně zastavil domácí záložník Vlasta Zemach.

Ten na půli hřiště zatahal za dres jednoho z hostujících hráčů, za což dostal žlutou kartu. Naši hráči měli balon na svých kopačkách více než soupeř, vytvořili jsme si mírný tlak a to vyústilo v první gól domácích. V 15. minutě se po rohovém kopu a následné strkanici o míč nejlépe zorientoval Tomáš Kozák a střelou k tyči dostal Vavřinec do vedení – 1:0. Byl to jeho první gól v této sezoně.

Vedení našemu týmu ale nevydrželo dlouho – ve 27. minutě dali Vísky gól na 1:1. To se po standardní situaci ocitl hostující hráč sám tváří v tvář gólmanovi Suchomelovi a nedal mu šanci. Do konce poločasu se oba týmy dostaly do několika šancí, ale podrželi je brankáři.

Do druhé půle jsme vstoupili s pokyny vstřelit alespoň jednu branku. V 65. minutě zahrával náš tým přímý kop a střílející Březina s ním naložil jak nejlépe mohl – zakroutil míč k levé tyči – 2:1. Poté jsme soupeře nechali vytvořit si tlak a hosté si vytvořili dostatek šancí, ale ty buď zablokovala domácí obrana nebo výborně chytající Suchomel, popřípadě hosty zradila nepřesná koncovka.

V 83. minutě se po 2. žluté kartě zbytečně nechal vyloučit Zemach. To bylo pro náš tým velmi citelné oslabení. V úplném závěru utkání rozehrál soupeř nakrátko rohový kop, což z našeho týmu nečekal asi nikdo a po následném centru doklepl míč do brány hostující útočník – 2:2. Jen dvě minuty po rozehrávce rozhodčí odpískal konec, a tak se oba týmy rozešly smírně. Přesto naši hráči předvedli velmi dobrý výkon a krásné akce, většina z nich ale bohužel zůstala nevyužita.

Vavřinec – Vísky 2:2 (1:1); Kozák (Zemach), Březina; ŽK: Zemach ; ČK: Zemach

Suchomel – Vágner – Březina, Nečas P., Michlíček – Kocourek, Kozák, Nečas A. (62. Švancara), Fabiánek (46. Cupák) – Zemach – Sedlák (81. Ševčík)

Autorem příspěvku je stoper dorostu \“Pedro\“ Vágner.