Vyberte stránku

Již na začátku utkání bylo jasné, kdo si shrábne všechny tři body. Vavřinečtí nastupovali bez dvou členů základní sestavy Březiny a Kozáka. Zrodil se také jeden velký návrat – Martin Švancara. Naproti tomu počátek hry vypadal pro hosty velice slibně, to byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Pokud se lažanští dostali k velkému vápnu a chtěli si vytvořit šance, museli přejít přes naše obránce nebo překonat Suchomela. Ani jedno se jim ale nepodařilo, a tak se do rychlých brejků hnali hosté. Ovšem bez využití.

Ve 20. minutě sundal rozeběhnutého domácí útočníka na hranici velkého vápna Tomáš Michlíček, z následné standartní situace otevřel přesnou a tvrdou střelou lažanský záložník skóre 1 – 0.

Ve 22. minutě utekl obraně hostí, a i díky nejistému zákroku Suchomela zvýšil na 2 – 0. To hosty ale nepoložilo na lopatky a dál se snažilo s výsledkem něco udělat. Zatím marně. Mohlo to být už o tři branky, to ale z brankové čáry vykopával míč Pavel Nečas.

28. minuta,další standartní situace a další přesná střela,která zapadla až za Vojtova záda 3 – 0.

To už se hosté k ničemu neměli, a tak si domácí hráč dovolil ve 37. minutě drzí průnik přes půl hřiště, načež na konci chladnokrevně skóroval 4 – 0. Tímto skóre také skončilo první dějství.

Druhý poločas jsme začali opět poměrně dobře. To jsme soupeře do žádných šancí nepouštěli a sami jsme hrozili, zejména z rohových kopů zahrávaných Ivem Cupákem. Balón jsme ale za brankářova záda nedostali.

65. minuta. Další nešťastný gól domácích. To se po nákopu nazdařbůh z rohu velkého vápna trefil lažanský útočník náhodně 5 – 0. Do konce zápasu se skóre měnilo ještě dvakrát. Poprvé na straně domácích, ti zvyšovali už na 6 – 0. Podruhé už se konečně radovali vavřinečtí. To se v 80. minutě dostal mezi dva domácí obránce Honza Kocourek, dostal geniální přihrávku od Fabiánka, poslal míč k levé tyči a alespoň symbolicky upravil skóre na konečných 6 – 1.

Statistika

Lažany – Vavřinec 6:1 ; 80. Kocourek

Suchomel – Vágner – Švancara, Nečas P., Michlíček – Fabiánek – Cupák, Kočí, Zemach, Ševčík – Kocourek