Vyberte stránku

(Autor: Lukáš Březina)

Zápas začal s dvacetiminutovým zpožděním vzhledem k pozdnímu příjezdu soupeře. Po delší době proti nám měl stát tým z těch \“hratelnějších“. Hned od začátku se naši dorostenci snažili soupeře dostat pod tlak, což se celkem dařilo, ale vždy z toho vyšly jen slibné náznaky šancí bez vážnějšího ohrožení soupeřovi branky.

V 5. minutě vyrobil stoper Vágner velkou hrubku na polovině hřiště a svým špatným odkopem poslal soupeřova útočníka do brejku, který ho nekompromisně zakončil k tyči. Naše dorostence to ovšem nezlomilo a snažili odpovědět na soupeřův gól. Dál se tedy tlačili do útoku, z čehož vyústilo vyrovnání ve 12. minutě po perfektně sehraně akci (Ševčík-Zemach-Fabiánek) a následném centru ze strany na kanonýra Kocourka, který zavěsil – 1:1.

Poté se zápas odehrával spíše ve středu hřiště. V 18. minutě se hosté dostali opět do ojedinělého útoku a po střele a následném vyražení Suchomela balon zasáhl Pavla Nečase do hlavy. Rozhodčí ovšem chybně nařídil penaltu za ruku a hostující exekutor s ní neměl problém – 1:2. Zápas pokračoval prakticky bez šancí a hráči se již chystali do kabin, když naši obranu v 42. minutě zaskočil výpad hostů a následný další gól v naší brance – 1:3.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s myšlenkou zdramatizovat utkání a urvat aspoň bod. Sice jsme se tlačili do útoku ale bez nějakého úspěchu a tak hosté v 56. minutě vstřelili další gól – 1:4. Po tomto gólu naše juniorka úplně odpadla. Za zmínku stojí jen nebezpečný trestný kop Jirky Fabiánka do břevna a následná dorážka – bez úspěchu.

Za tohoto stavu začalo hustě pršet, což zápasu příliš neprospělo. Hosté se ujali otěží a vytvořili si trvalejší tlak z čehož vyplynuly další dva góly v naší síti po rohových kopech. Tečku za utkáním udělali hosté v 82. minutě po individuální akci hostujícího útočníka – 1:7. Do konce zápasu se už nic nestalo a tak si dorostenci na své konto připsali další ostudnou prohru.

Vavřinec – Lipovec 1:7 (1:3); 12. Kocourek (Fabiánek)

Suchomel – Cupák, Vágner, Nečas P., Michlíček – Nečas A., Fabiánek (60. Veselý), Zemach, Ševčík – Kočí, Kocourek (55. Zedníček)