Vyberte stránku

V derby se Sloupem sme odehráli stejně jako na podzim na hřišti v Šošůvce. Na zápaas jsme odjížděli v hojném počtu. Omluven byl akorát Vágner, který byl na školním výletě. Tato absence nám naznačila, že bude chybět několik hráčů i Sloupu.

V úvodu zápasu jsme začali hrát se soupeřem vyrovnanou hru. Po 10 minutách však přišlo zranění našeho brankáře a to ovlivnilo naši hru. Doposud ne moc aktivní Sloup začal tvořit hru a to zejména po pravé straně. Netrvalo dlouho a Sloup šel do vedení. Ani tato branka nás nepřivedla zpět do hry a po zbytek poločasu se hra odehrávala převážně na naší polovině. Po ukončení první půle bylo skóre 0:4.

Do druhé půle jsme nastupovali s taktikou nedostat jak na podzim gólovou nadílku, proto jsme zvolili několik změn v týmu. Tým Sloupu díky velkému náskoku již tolik neatakoval a my opět dokázali držet krok se soupeřem. I přesto jsme během druhé půle ještě inkasovali tři branky. Na úpravu skóre se zmohl je Honza Přikryl, který se dorážkou do prázdné brány nemýlil.

V zápase se objevili v našem týmu tři zranění. Doufám, že toto zranění kluci brzy vyléčí a nastoupí na oba dva poslední zápasy.

Vavřinec – Sloup 1:7 (0:4); Přikryl J.(Polák)

Sestava

Přikryl M. – Kovařík – Andrlík, Veselý, Dúcky – Přikryl J., Šindelka, Kováč, Němec O. – Polák , Moravec

Střídali: Němec D., Šebela, Kakáč P.

Fotky z utkání od sloupského fotografa

Vavřinec – Sloup