Vyberte stránku

Naše družstvo hráčů do 11ti let přivítalo na hřišti ve Sloupě stejně staré chlapce z Olomučan. V zápase se naplno projevily větší zkušenosti a herní kvalita vavřineckých hráčů a ti tak zaslouženě zvítězili velkým rozdílem. Skóre otevřel netradiční útočník Dominik Zmeko střelou z velké dálky. V 7. minutě zvyšoval Radek Andrlík střelou ze skrumáže na 2:0.

V následujících minutách vstřelil čistý hattrick Dominik, když z penalty, pak střelou z dálky a dorážkou ze skrumáže před brankou, třikrát překonal brankáře Olomučan. Do poločasu rozvlnili síť v brance hostí ještě Matěj Kadlec po přesné střele z úhlu a Peťa Kakáč, který z dálky trefil přesně šibenici.

Hned v úvodu druhé půle se k odraženému míči dostal Ondra Moravec a hlavičkou zvýšil naše vedení na 8:0. Vzápětí předvedl své umění kapitán Radek Andrlík, který nejprve přesně střílel po sólu z půli hřiště a následně přesně střílel hlavou po dobrém centru od Matěje. Matěj se znovu prosadil v 39. minutě, když prostřelil hlouček hráčů před sebou.

Další gól vstřelil Radek Andrlík téměř z nulového úhlu, když na jeho padající střelu brankář nedosáhl. Další dvě branky přidal v rozmezí dvou minut ostrostřelec Matěj Kadlec a svou druhou letošní branku si pak připsal Peťa Kakáč, který tečovanou tvrdou ranou dopravil míč bezpečně do branky.

V závěru utkání se ze svého postu obránce přesunul do zálohy Ondra Pavlíček a dvěma krásnými góly uzavřel skóre zápasu. Ondra se trefil nejprve tvrdou střelou přesně do šibenice a vzápětí prostřelil brankáře, když přesně trefil těžký centrovaný míč.

Vavřinec – Olomučany 18:0 (7:0)

Branky: Kadlec 5, Zmeko 4, Andrlík 4, Kakáč 2, Pavlíček 2, Moravec Ondra 1

Sestava: Zouhar – Čachotská, Kakáč, Pavlíček – Moravec O., Andrlík, Kadlec – Zmeko

Střídající: Blažek Kryštof, Slouka Mirek, Šamalík Jan, Blažek Matěj, Hruška Luboš, Kadlecová Míša, Nečas Rosťa, Čejka Dušan