Vyberte stránku

V prvním jarním zápase jsme zavítali na hřiště silného Adamova, který jsme na podzim v obou zápasech porazili. Adamov však značně obměnil sestavu a herně jsme tak byli lepší pouze v úvodních minutách a pak se hra vyrovnala. V prvním poločase jsme šli do vedení, když ze skrumáže před brankou vystřelil uzdravený Ondra Pavlíček a bylo to 1:0. Další šance neproměnili Gregor, R. Moravec, Kadlec ani Andrlík.

Po půli jsme polevili ve hře a Adamov se dostával častěji do šancí. Hned několik tutovek zlikvidoval Kája Zouhar, který předvedl jeden z lepších výkonů. Bohužel si neodpustil zaváhání při vyrovnávací brance, kdy mu po střele z dálky míč proklouzl do sítě. Následně, ale zlikvidoval další brankovou šanci Adamova.

Nám se už tolik nedařilo dostávat do šancí a také se projevila nečekaně slabá fyzička a rychlostní deficit některých hráčů. Adamov nám pak nasázel ještě dvě branky a zdálo se být rozhodnuto. Před koncem zápasu jsme přidali plyn a z tlaku vytěžili několik rohových kopů. Po jednom z nich dopravil míč do sítě Roman Moravec a snížil na 3:2. Za další minutu měl na noze vyrovnání Ondra pavlíček, ale zblízka nastřelil pouze břevno.

Adamov – Vavřinec 3:2 (0:1); Pavlíček, R. Moravec

Zouhar – Čachotská, Andrlík, Slouka, Pavlíček, Blažek, Moravec R., Moravec O., Kadlec, Gregor, Nečas, Šamalík