Vyberte stránku

S jednoznačným lídrem soutěže jsme sehráli vyrovnaný zápas a vytvořili jsme si spoustu střeleckých příležitostí. Kvůli zdravotní indispozici jsme robustního záložníka Radka Andrlíka postavili do branky, kde rozhodně nezklamal. Kája Zouhar se naopak postavil do útoku a prezentoval se jedním z gólů.

Hned v 1. minutě jsme inkasovali po rohu soupeře, kdy se míč zapletl pod nohy jednomu z obránců a soupeř skóroval. V 8. minutě utekl obráncům Romča Moravec a s přehledem proměnil. O chvíli později se odrazil zpět náš výkop a špatně střeženým středem hřiště Boskovice protlačili míč až do sítě. Do poločasu jsme ale stihli srovnat a to zásluhou přesné střely z kopačky Káje Zouhara, který zůstal na okamžik nekrytý před brankou Boskovic.

V druhé půli šli opět do vedení hosté, když po chybě na levé straně ještě Andrlík stačil vyrazit míč, ale bohužel jen ke kopačkám jednoho z útočníků. Opět jsme srovnali po akci Romana Moravce, když míč doputoval k nekrytému Tomovi Gregorovi a ten jej uklidil do prázdné branky. Bohužel hned o minutu později Tom ve stejné pozici netrefil. Hosté pak opět strhli vedení na svou stranu po odraženém míči a přesném lobu. Skóre už se do konce nezměnilo, hráče však přes těsnou prohu opět chválím za předvedený výkon.

Vavřinec – Boskovice 3:4 (2:2); R. Moravec, Zouhar, Gregor

Andrlík – Slouka, Kakáč, Čachotská, Gregor, Moravec R., Kadlec, Blažek, Zouhar, Moravec O., Kadlecová, Čejka