Vyberte stránku

Do zápasu na půdě posledního týmu tabulky vstoupili muži tak jako do zápasu proti Olešnici a vypracovali si velmi brzy slibný náskok. Už ve 4. minutě posadil zkrácený roh na hlavu René Šindelky Dvořáček a bylo to 0:1. Dvoubrankové vedení zařídil v 15. minutě Přikryl, když po Musilově prostrčení poslal míč ke vzdálenější tyči. Dvoubrankové vedení naše hráče uspokojilo, domácí provedli střídání, kterým hru oživili, několikrát nebezpečně zahrozili a do konce prvního poločasu i snížili. V 37. minutě zahrávali přímý kop, přetažený centr vrátili na první tyč, odkud skórovali.

I po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí ucítili svoji šanci a bojovali naplno. Vavřinec hrál se dvěma zraněnými (Dvořáček, Šindelka), jenže trenér Halámek je neměl kým vystřídat. V 53. minutě si počínal ve velkém čtverci nedovoleně Zmeko a kopala se penalta, kterou domácí s přehledem proměnili – vyrovnáno 2:2.

V 61. minutě fauloval domácí špílmach Laštůvka v přerušené hře Přikryla a následně nakopl míč do protihráče Zmeko, za což si oba hráči vysloužili červenou kartu a zamířili pod sprchy. Hra o deseti se lépe vydařila domácím, když Vavřinecká obrana v 70. minutě chybovala a střelou z 25. metrů rozhodl domácí útočník o výhře Benešova.

Statistika

BenešovVavřinec 3:2 (1:2); 4. Šindelka (Dvořáček), 15. Přikryl (Musil A.); ŽK 87. Přikryl, ČK 61. Zmeko

Sestava

Musil T. – Konečný – Zmeko, Moravec A., Vágner – Hrazdíra, Moravec R., Šindelka, Musil A. – Přikryl, Dvořáček