Vyberte stránku

Ve zřejmě posledním přípravném zápase změřili muži svoje síly s týmem Lipůvky a opět zvítězili, tentokráte 2:1.

\"…ALTERNATE

Přípravné zápasy našich mužů, jakoby magicky přitahovaly sněhová mračna a tak se i před tímto zápasem snášely sněhové vločky v pravdě v hojném počtu. Terén tak byl podobný tomu při zápase s Olomučany nebo ještě horší, neboť sněžení neustávalo ani po zahájení zápasu.

\"…ALTERNATE

Do toho lépe vstoupil náš soupeř. Na náročném terénu se lépe pohyboval a zejména dvojice středních záložníků předváděla velmi dobrý výkon. Pětadvacet minut byla Lipůvka lepší, měla herní převahu, ale první gól jsme vstřelili my. Po několika možnostech Radima Přikryla se po standartní situaci prosadil Saša Musil – 1:0.

Jen o několik minut později už to bylo 2:0. Roman Moravec vyslal za obranu Radima Přikryla, který nezištně našel na penaltě volného Saše Musila, jenž skóroval i podruhé – 2:0.

Do poločasu stačila Lipůvka snížit po chybě naší obrany – 2:1.

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Lipůvka měla mírnou herní převahu, naši borci chodili do rychlých kontrů. Na stále se zhoršujícím terénu ale fotbalové krásy rapidně ubývalo. Přidal se i rozhodčí, který s přibývajícím časem hru zbytečně pouštěl a tak přibylo ostřejších zákroků na obou stranách. Střelci se už prosadit nedokázali a tak skončil zápas poločasovým výsledkem 2:1.

Statistiky

Lipůvka – Vavřinec – 1:2 (1:2); 25. Musil A. (Dokoupil), 27. Musil A (Přikryl Radim)

Sestava

1. poločas

Musil T. – Klimeš – Fabiánek Jiří, Jelínek, Nečas P. – Dokoupil, Šindelka René, Moravec R., Moravec A. – Musil A., Přikryl Radim

2. poločas

Musil T. – Klimeš – Slouka, Jelínek, Fabiánek Jiří – Moravec A., Šindelka René, Moravec R., Dokoupil  – Šindelka Roman, Přikryl Radim

Další střídající: Fabiánek Jan, Zemach, Manoušek, Cupák