Vyberte stránku

Podle trenéra Pokoje to byl nejhorší výkon který naši hráči v jarní části předvedli. Podle mého názoru to překonal zápas v Lysicích. Ať tak či tak, Vavřinec prohrál v Knínicích 3:1, nezískal ani bod a domů jede ze hřiště soupeře opět z prázdnou.

Než začnu, je potřeba přiblížit poměry které na Knínickém hřišti panovaly. To je podle mého názoru snad ještě menší než bylo před rekonstrukcí. Je poměrně krátké a úzké. Trávník sice z dálky vypadá líbivě, po podrobném prozkoumání už tak parádní není. Výsledkem byl fotbal na malém prostoru pod velkým tlakem, kde kombinaci po zemi ztěžuje hrbolatý terén. Když nedáte přesnou přihrávku, je s vámi ámen. No a tak nějak by se dala charakterizovat hra Vavřince, přesná přihrávka zkrátka chyběla.

Drtič Vavřinec vedl zásluhou Radima Přikryla hned v úvodu, to domácím chvíli trvalo než se nastartovali – 0:1. Pak přišlo pár našich nepřesností, rohový kop domácích a Musilem vyražený míč skončil v síti, domácí útočníci u něj totiž byli dřív než vavřinečtí obránci – 1:1. Jen pár minut vydržel remízový stav. Beneš vyrobil přímák a hlavička obloučkem zapadla Musilovi pod břevno – 2:1.

O poločase trenér zamíchal se sestavou, jenže výsledek se nedostavil. Ani poté to totiž nebylo moc ke koukání a slovy trenéra to byla kopaná, ne fotbal. Při jednobrankové ztrátě ale naši pořád žili. Čtvrthodinku před koncem ale dostal z naší pravé strany parádní centr přímo na hlavu Servus a čahoun se nemýlil – 3:1.

I po dnešním zápase tak mají muži na kontě 22 bodů a to je na záchranu pořád málo. V neděli je další šance na body, jenže do Vavřince přijede první Lipůvka a to bude setsakra těžký oříšek. Přijďte kluky povzbudit, budou to potřebovat!

Statistika

Knínice – Vavřinec 3:1 (2:1); Gól: Přikryl

Sestava

Musil – Kočí, Rybář, Burget, Slouka (46. Vágner) – Nečas, Moravec, Fabiánek Jan, Beneš (65. Kakáč) – Přikryl, Michlíček