Vyberte stránku

vavrinec-muzi-2014Průserový průběh zápasu a stejný výsledek jakoby předznamenaly události, které se během neděle udály. Ještě v sobotu jsme až na nemocného Slouku měli být kompletní. To jsem si dokonce říkal, že se hned vyfotíme, když to bude letos poprvé. Pak z týmu postupně vypadli Hudec, Kubík, Vágner a Sígl, útočník Přikryl měl jít po přestávce do zaměstnání. Elektrické bojlery ohřívající teplou vodu ve sprchách přestaly fungovat, Michal Rybář při pumpování míčů Adidas Europass zalomil jehlu, Jirkovi chyběl kousek lajny na hřišti, jenže náhle neměl čím dolajnovat, dopoledne mu totiž došla barva a v hadici od kompresoru vězela už zmíněná zalomená jehla. Zkrátka pohodové nedělní odpoledne. 

Jestliže jsme si mohli říci, že jsme před týdnem v Rudici byli domácím zdatným soupeřem, tentokrát tomu bylo zcela jinak. V podstatě ve všech činnostech nás totiž Olešnice předčila. My jsme se snažili o hru zvanou kopaná, ale nebyli sme si schopní přesně přihrát, na přihrávku se pořádně nabídnout, prohrávali sme osobní souboje. V obraně jsme nechávali soupeřům příliš mnoho prostoru. Naše útočné akce, když už se je podařilo dotáhnout k soupeřově vápnu, končily beze střely jakýmsi šmrdláním, nebo střelou nemastnou neslanou. Jediná gólová akce Radima Přikryla po Vybíhalově centru měla skončit v odkryté bráně, ale skluzující hráč míči v cestě do sítě zabránil.

Nutno uznat, že soupeři nebyli žádní nazdárci a měli svoji kvalitu. Když už se dostali k míči, byli rychlí, důrazní, přesní v přihrávkách, tvrdí v zakončení a hýřili pohybem. Zkrátka někde úplně jinde než my.

Ve výsledku to dalo poločasové skóre 0:5. Po změně stran hosté polevili a stejně přidali dva góly. Až teprve potom polevili natolik, že sme měli šanci a dali góla.

Statistika

Vavřinec – Olešnice 1:7 (0:5); Gól: 80. Rybář J. (Vybíhal); Rozhodčí: Strya Milan, Mořkovský, Zemanová; Návštěva: 55 diváků

Sestava: Musil – Michlíček, Burget, Rybář M., Vybíhal – Nečas (60. Rybář J.), Fabiánek Jan & Jiří (71. Kakáč), Přikryl Roman – Přikryl Radim (46. Růžička), Kovařík

Kouč: Štolpa