Vyberte stránku

Jarní brigáda s ParkuV sobotu 28. března proběhla v areálu Výletiště v Parku a přilehlém sportovním areálu jarní brigáda. V poslední době se na takovýchto akcích scházel většinou úzký okruh lidí okolo vedení Tělovýchovné Jednoty. O to příjemnější bylo zjištění, že tentokrát se brigáda těšila hojné účasti. Na brigádě se totiž sešlo více než 20 sportovců, kteří svou prací přispěli k údržbě a zvelebení sportovního areálu. Navštívit je během dopoledne přišly jejich ženy a přítelkyně společně s jejich ratolestmi a tak bylo dopoledne v Parku opravdu veselé.

A protože je zde vždy práce dost, dostalo se na všechny. Dokončili jsme vyhrabání listí v Parku, uklidili jsme na půdě a ve sprchách ve fotbalových kabinách, v prodejním stánku,  svařili jsme tréninkové branky, poopravili sítě na nich, dočistili okapy, namontovali lavečky, pověsili sítě na zápasové branky, vyhrabali sněžnou plíseň na hřišti a odkopali zamokající zeď na kabinách.

Práce se tentokrát zvládlo opravdu hodně. Pilným brigádníkům pak bylo odměnou odpolední posezení s občerstvením, které snad zároveň alespoň trochu posloužilo ke stmelení našeho sportovního kolektivu. Vysoká účast na brigádě zároveň dodala vedení klubu alespoň trochu naděje, že si sportovci svěřeného areálu váží a jeho stav jim není úplně lhostejný.

Účastníci brigády

Aleš Blézl, Tomáš Musil, Jiří Vybíhal, Radek Vybíhal, Radim Přikryl, Martin Hudec, Antonín Moravec ml., Tomáš Kakáč, Jiří Rybář, Tomáš Michlíček, Jiří Fabiánek, Jan Fabiánek, Lukáš Březina, Vít Kovařík, Libor Novák, Radim Kočí, Michael Kočí, Radek Randula, Martin Gregor, Tomáš Voráč, Matěj Kadlec, Radek Štolpa

Fotogalerie

Úklid ve sprchách Odkopání zamokající zdi u kabin Úklid v prodejním stánku Úklid v kabinách Vyhrabání listí v Parku Oprava tréninkových branek Vyhrabání sněžné plísně