Vyberte stránku

Na začátku utkání soupeř naše dorostence zatlačil, jakoby domácí ještě byli v kabině. Nicméně naši branku neohrozili, a tak jsme převzali kontrolu nad hrou my. Drželi jsme míč, ale ne a ne dostat útočníky rychlým balonem za obranu do brejku. Dávali jsme balon až příliš pozdě od nohy. Hosté zkoušeli střílet ze všech možných pozic, ovšem nemířili přesně. Dvě střely, které prošly přes hráče v poli pochytal brankář Suchomel. Po 15 nepřesných minutách se nám začaly dařit nakopávané balony za obranu z čehož hrozili útočníci, jmenovitě Honza Kocourek, který se sice prokličkoval do vápna, ale nedokázal vystřelit.

Stejně jako Honza se do vápna dostali i Fabiánek a Zemach, kteří si po autovém vhazování narazili míč, ale hostující svatyni také neohrozili. Vzadu si to hlídali Vágner s Pavlem Nečasem, kteří pozorně zametali míče, které prošly přes záložníky. Suchomel neměl moc práce ovšem do konce poločasu musel hasit jednu dalekonosnou střelu od hostujícího záložníka. Když se neujala ani tato střela, šlo se do kabin se skóre 0 – 0.

Ve druhém dějství chtěly oba týmy sebrat všechny tři body, ale po dvou rychlých akcích se Svitávka dostala do vedení 2 – 0 i přesto že hra byla velmi vyrovnaná. První gól přišel po vysokém míči do našeho pokutového území, kde Fabiánek zády k brance centr jen prodloužil, přes vyběhnuvšího Suchomela a hostující útočník měl roli velmi ulehčenou. Druhý gól přišel po hloupé ztrátě míče v podání Zemacha ve středu pole a rychlém protiútoku. V mnohých chvílích jsme soupeře převyšovali, ale nedařilo se nám v koncovce. Za stavu 0:1 spálil tutovku Kocourek. V této půli jsme podnikali velmi rychlé protiútoky,ale s většinou akcí si obrana hostí poradila. I kvůli tomuto faktu jsme šli smutně do kabin a bez bodů.

Vavřinec – Svitávka 0:2 (0:0)

Suchomel – Vágner – Nečas A., Nečas P., Michlíček – Kočí, Fabiánek, Zemach, Ševčík – Kocourek, Musil