Vyberte stránku

S úmyslem odčinit zbytečnou remízu z posledního zápasu jsme odcestovali do Adamova a pohříchu zůstalo pouze u úmyslu. Už od prvních minut domácí nebezpečně hrozili, ale dokázali jsme jejich kontry hasit. V ofenzívě jsme si nepočínali nikterak obratně a tak hra na tři hroty nenesla očekávaný efekt.

Po necelých 10. minutách pak zatáhl domácí hráč míč po levé straně a z hranice pokutového území nachytal Partyku na hruškách. Tomu lehce chytatelná střela proletěla nepochopitelně nad hlavou a bylo 1:0. Po chvíli jsme měli i my první vyloženou možnost v zápase, ale Manouškovu střelu zázračně zlikvidoval domácí gólman. A tak udeřilo na druhé straně. Antyho Nečase lehce obešel jeho protihráč, zatáhl míč až k brankové čáře. Jeho prudký centr po zemi našel na malém vápně osamoceného hráče domácích – 2:0. Michlíček byl od něj totiž trestuhodně daleko. Tři hroty jsme stáhli na dva, když zálohu posílil Michal Kočí.

Do zápasu nás vrátila standartní situace, kterou zahrával Honza Fabiánek a poslal ji do břevna. Odražený míč si našel Honza Kocourek a bylo 2:1. V těchto chvílích jsme předváděli snad nejlepší výkon v celém zápase, ale naším momentálním problémem je střelba. Žádná totiž není… Když už se zdálo, že kluci jednogólovou ztrátu udrží do poločasu, zahrávali domácí roh a Honza Fabiánek nepohlídal svého protihráče – 3:1.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem vstřelit gól a vrátit se do zápasu, ale gólovou Kocourkovu střelu vykopl na brankové čáře domácí hráč a když pak domácí po chvíli skórovali po čtvrté, bylo po zápase. Záložníci přestali bránit už úplně a obránci se nezřídka ocitali v situacích 2 na 4 či na 5. Výsledkem bylo postupné navyšování skóre až na hrozivých 8:2. O náš druhý gól se postaral opět Kocourek, když ho přesně našel při rohovém kopu Ivoš Cupák.

Statistika

Adamov – Vavřinec 8:2 (3:1); 32. Kocourek (Fabiánek Jan), 64. Kocourek (Cupák)

Sestava

Partyka – Vágner – Nečas A., Cupák, Michlíček – Kocourek, Zemach (61. Vybíhal), Fabiánek Jan – Kočí (75. Suchomel), Březina, Manoušek