Vyberte stránku

Do utkání jsme šli s cílem potvrdit tři body z Vísek. V utkání s posledním týmem tabulky nás čekal velký boj, protože tým, který je bez bodu má silnou motivaci a tahle pravda se potvrdila.

Začátek zápasu jsme zvládli dobře a již v 8.minutě po přesné 30 metrové přihrávce Klimeše za obranu se trefil Dvořáček 1:0.Hosté hráli kombinačně, my jsme vyráželi k rychlým brejkům. Po celý zápas nám dělal největší problémy hostující záložník, který rozdával přesné míče a měl hodně prostoru k založení útočných akcí. Za zmínku stojí i faul na T.Janíčka, který byl možná uvnitř pokutového území, ale kopal se jen trestný kop kousek za velkým vápnem. Hosté vyrovnali v 30.minutě z trestného kopu,na který si domácí brankář T.Musil sáhl, ale střela měla dobrý směr i razanci a bylo vyrovnáno 1:1. V první půli stojí za zmínku šance Reného Šindelky,který v tísni netrefil hlavou branku. V bojovném prvním poločase byla spravedlivá remíza.

Do druhého poločasu jsme nastoupili v nezměněné sestavě, i když se zdravotními problémy z prvního poločasu nastoupil Z.Dokoupil a musel být střídán, zřejmě si obnovil předešlé zranění achilovky. Hosté na nás v druhém poločase vletěli a měli více ze hry, hlavně záloha pod taktovkou šikovného záložníka . Na hřišti se začalo jiskřit po nepřesných rozhodnutích hlavního sudího, který nepískal tak přesně jako v první půli. Ale do vedení jsme šli zase my,když v 76 min. po centru Rom.Šindelky dorazil míč do sítě René Šindelka 2:1. Po této brance jsme chtěli změnit taktiku a udržet vedení až do konce, ale než jsme tak učinili, bylo v 77.minutě vyrovnáno na 2:2.V závěru nám chybělo štěstí a po rohovém kopu hosté udeřili potřetí a vezou všechny body.Konečný výsledek 2:3.

Zápasu by slušela remíza,ale štěstí tentokrát stálo na straně hostujícího týmu z Lysic.

Vavřinec-Lysice 2:3 (1:1); 8. Dvořáček (Klimeš), 75. Šindelka René (Šindelka Roman)

Sestava

Musil T. – Klimeš – Moravec A., Jelínek, Nečas P. – Dokoupil (80. Fabiánek Jan), Šindelka a Šindelka, Musil A. (58. Hrazdíra) – Dvořáček, Janíček

Náhradníci: Hrazdíra, Fabiánek Jan, Manoušek