Vyberte stránku

V dohrávce prvního kola jsme zavítali do Jedovnic. Na tento zápas s námi jel i nový hráč Lukáš Jalový. O našem soupeři jsme viděli, že bude velmi silný. A po nastoupení na hrací plochu se to i potvrdilo. Jedovnický kádr se skládal z borců, kteří letos v žácích končí a bylo to znát. Hned v úvodu jsme inkasovali první branku. Po centru domácího kapitána dával hlavou nepokrytý jedovnický útočník – 1:0. Po 5 minutách hry přišel další gól do naši branky – 2:0.

Po těchto rychlých gólech jsme se snažili ukázat něco i my. Několikrát zahrozili po krásných akcích bratři Zmekovi. Pokus Kovaříka skončil těsně mimo tyče. A tak začala gólová přestřelka od Jedovnic. Domácí hráli velmi kvalitní hru a většina akcí končila gólem. Tuto smršť zastavil až rozhodčí ukončením půlky a my šli do kabin se sedmi obdrženými brankami.

Po přestávce jsme chtěli soupeři hru trochu znepříjemnit. Na pravou obranu jsme postavili přípravkáře Dominika Zmeka, který zde hrál velmi dobře a nepustil přes sebe téměř žádného útočníka. Našim borcům se však nedařil přechod na jedovnickou půlku a tak většina hry probíhala na půli naší. Do pár šancí se dostal Ondra Zmeko, ale gól nepadl. Únik Lukáše Jalového vychytal brankář a únik Dominika Šebely byl zastaven faulem. Trestný kop však skončil jen v náruči brankaře.

V závěru domácí přidali ještě dvě branky a pojistili si vítězství na 9:0. Hra domcích byla velmi kvalitní a bylo vidět, že naši kluci musí ještě hodně zapracovat.

Jedovnice – Vavřinec 9:0 (7:0)

Sestava

Dúcky – Vágner – Andrlík, Kovařík, Kováč – Šebela, Veselý, Zmeko O., Jalový – Němec O., Zmeko D.

Střídali: Němec D., Hruška, Skoupý, Němec K.