Vyberte stránku

Vážení sportovní přátelé, chtěl bych vám přiblížit fotbalové dění od minulého zpravodaje.

Všechna naše družstva již mají po sezóně, tedy muži, starší žáci i starší přípravka. Začněme týmem mužů, sezóna byla dlouhá a náročná hlavně kvůli velkému počtu zápasů. Toto množství způsobilo sloučení dvou skupin do jedné. Ve 14 dnech naši muži odehráli dokonce 5 zápasů. Objevila se zranění, disciplinární tresty a sestava se lepila, jak to šlo. Poslední domácí zápas jsme odehráli doma se sloučeným týmem Boskovice-Letovice „C“ a spojili jsme tento den i se zakončenou a vítězstvím 6:1. V příští sezóně snad opět dvě skupiny 3. třídy, první utkání odehrajeme tradičně na pouť.

Starší žáci zakončili soutěž nadstavbou venku s týmem Bukovinka/Račice vítězstvím 4:2 spojené se zakončenou v parku. Starší přípravka odehrála poslední utkání v Lipovci s týmy Boskovice „A“, „B“ a tečkou za sezónou bylo utkání dětí proti rodičům.

K přátelským utkáním nastupuje i naše mladší přípravka, která poslední utkání odehrála v Černé Hoře.


V areálu hřiště a okolí se stále něco děje. Nelze si nevšimnout rostoucího víceúčelového hřiště. Na travnaté ploše proběhl regenerační zásah, vertikutace, aerifikace a pískování. V parku jsme změnili otevírací dobu na letní období a novinkou je i prodej nanuků. Výbor a sekretář klubu teď řeší, které týmy přihlásíme do soutěží, vše se včas dozvíte.


Závěrem chci poděkovat všem hráčům, rodičům, trenérům, fanouškům a sponzorům za podporu. Aktuální informace můžete sledovat na facebookových stránkách TJ Vavřinec, park Vavřinec.

Užijte si léto a na pouť se na vás těšíme na mistrovském utkání.