Vyberte stránku

Oslavy 70. let založení fotbalového klubu TJ Vavřinec

\"70-let-tj-vavrinec\"Důstojnou oslavou 70. výročí založení TJ Vavřinec byl sobotní přátelský zápas týmu mužů s týmem Klubu fotbalových internacionálů ČR.

Starší páni porazili Kotvrdovice

Předcházelo mu přátelské utkání týmu Starších pánů se stejně zaměřeným týmem Kotvrdovic. Vavřinečtí mužové zvítězili v poměru 6:2.

Muži remizovali s Internacionály

V 16 hodin už na trávník vyběhl tým slavných fotbalistů, v němž nechyběla jména jako Fiala, Radek Drulák, Róbert Kafka, František Štambacher, Tibor Mičinec, bývalý kapitán národního týmu Jiří Němec a další.

Postavili se jim naši hráči A týmu a rozhodně se za svůj výkon a předvedenou hru nemusejí stydět. K vidění byl vskutku parádní fotbal. Zaplněné tribuny viděly hned v úvodu gól Fialy. Později se dostali ke slovu i naši fotbalisté, kteří zásluhou střelecky disponovaného Radima Přikryla otočili na 3:1. Za zmínku stojí zejména druhý gól, když Radima našel luxusním centrem Tomáš Kakáč.

Internacionálové sice později vyrovnali, ale na pěkném fotbalovém zážitku to nemohlo přítomným fanouškům vůbec nic ubrat.

\"70-let-tj-vavrinec-spolecna\"

Po zápase a zasloužené sprše internacionálové rozdávali a podepisovali plakáty které dovezli sebou. Odvážnější fanoušci se s legendami kopané i vyfotili.

Souvislosti