Vyberte stránku

První domácí zápas nového záložního týmu přinesl hojnou účast mladých hráčů a také první bodový zisk. Soupeřem byly juniorce Olomučany, které měly podobné problémy jako my při skládání dorosteneckého týmu a tak také přihlásili B tým do soutěže mužů. Na hřišti se tak proháněla většina mladých mužů, stále ještě dorostenců.

Zajímavé utkání gólově zahájil rohový kop Kadlece a hlavička Suchého, která skončila v síti. Hosté srovnali po naší chybě ve středu obrany. Podruhé se dostali naši mladíci do vedení po úniku Trtílka a následné penaltě po faulu na něj. Penaltu proměnil opět Suchý. Hosté opět srovnali, když naši další chybu při bránění potrestal Buš. Poločasové vedení 3:2, zařídil dokončením čistého hattricku Jiří Suchý, když mu rozehrál přímý kop z velkého úhlu Tomáš Kakáč a Suchý parádní střelou zavěsil.

Po změně stran se gólově prosadil i druhý útočník Jan Trtílek, ale Olomučany dokázaly odpovědět dalším gólem Sáňky. Konečnou podobu a klid na naše kopačky přinesla druhá Trtílkova trefa.

Pěkné sobotní odpoledne tak přineslo první podzimní výhru vavřineckého týmu a zároveň dobrý pocit, že tým převážně mladých hráčů může fungovat a snad i vychovat několik šikovných fotbalistů.

Stínem utkání bylo zranění hostujícího Marka Poláka, kterého musela odvézt rychlá lékařská pomoc. Doufejme, že bude v pořádku.

Statistika

Vavřinec B – Olomučany B 5:3 (3:2); Góly: 5. Suchý (Kadlec), 33. Suchý (pen.), 43 Suchý (Kakáč T.), 69. Trtílek, 73. Trtílek; ŽK: Kadlec, Trtílek; Rozhodčí: Mrázek, Manoušek, Barák; Návštěva : 40 diváků

Sestava: Hasoň – Kugler, Burget (75. Moravec), Vymazal (63. Dvořák), Kakáč (46. Čupr) – Kadlec, Tajnai D. (50. Voráč), Vágner, Kakáč T. – Trtílek, Suchý (70. Němec)

Kouč: Manoušek Radim ml.