Vyberte stránku

I tentokrát bude probíhat vyhlášení fotbalisty roku v Boskovicích. To letošní se uskuteční v pátek 15. ledna od 18 hodin v zámeckém skleníku, moderovat akci bude Oldřich Kovář.

Anketa, které se zúčastnilo 27 okresních klubů probíhala dvoukolově. V prvním kole měly kluby nominovat po třech uchazečích v každé z kategorií. Z nich byl o prvenství v jednotlivých kategoriích udělán seznam, ze kterého měly kluby v mužské kategorii přidělit nominovaným hráčům pořadí od 1. do 11. U ostatních kategorií od 1. do 3. Muži podle toho, na které místo je ten který oddíl nominoval, dostávali body od 11. do 1. U ostatních kategorií to bylo od 3. do 1. bodu.
Pořadí jedenácti nejlepších v mužské kategorii, bude vybráno z těchto hráčů:
Fadrný Martin FC Boskovice, Juran David FK Blansko, Keprt Daniel TJ Rakovec Kotvrdovice/SK Sokol Lipovec, Macko Michal ASK Lipůvka, Müller David
FC Boskovice/FK Blansko, Sehnal Martin SK Olympia Ráječko, Šenk Michal Rudice, Švancara „Mercedes“ Petr Zbrojovka Brno/FK Blansko, Tajnai Martin SK Jedovnice, Trtílek Jan FK Blansko, Vorlický Jiří st. TJ Vilémovice.