Vyberte stránku

Druhý domácí zápas odehráli naši muži proti Vranové, která bývá soupeřem nevyzpytatelným. Trenér Novák měl před zápasem starosti se složením týmu, neboť mu chybělo hned pět hráčů základní sestavy.

Po čtvrthodince hry a faulu Kadlece v pokutovém území, kopali hosté pokutový kop a Kotlán jej proměnil – 0:1. Vavřinečtí odcházeli do kabin za dvoubrankové ztráty, protože druhý gól přidal po půlhodince Koudelka – 0:2. Naši hráči snížili v 58. minutě, když přímý kop poslal do šibenice Radim Přikryl  – 1:2. Vzápětí ale inkasovali další gól z kopačky Fadrného – 1:3. Fotbal se ale hraje až do závěrečného hvizdu rozhodčího. V 87. minutě zahrál parádně přímý kop ze strany Jan Fabiánek a Michal Skoupý poslal míč mimo dosah gólmana Doskočila – 2:3. O dvě minuty později v 89. minutě se kopala další penalta, tentokráte proti hostující brance po faulu na Radima Přikryla. Úspěšný exekutor Michal Skoupý srovnal na 3:3.

Vavřinečtí hráči tak i ve druhém domácím zápase dokázali stáhnout dvoubrankovou ztrátu a získat alespoň bod. Předvedenou hrou, ale nepřesvědčili. Všechny tři góly sice padly ze standartních situací, ale ze hry vystřelili na bránu soupeře dvakrát a to je opravdu málo. Vranová byla herně lepším týmem a navíc nastřelila tyč a břevno.

Statistika

Vavřinec – Vranová 3:3 (0:2); Góly: 57. Přikryl Radim, 87. Skoupý, 89. Skoupý (pen.); ŽK: Hudec, Rybář, Nečas, Přikryl Roman; Rozhodčí: Švancara, Ondráček, Kočí; Návštěva: 60 diváků

Sestava: Musil – Kočí M., Rybář, Přikryl Roman (c), Přikryl Radim (73. Kakáč T.) – Kadlec, Fabiánek Jan, Růžička, Nečas – Hudec (55. Fabiánek Jiří), Skoupý