Vyberte stránku

V prvním utkání nové sezóny III. třídy nastoupili vavřinečtí muži proti Vranové. Na pěkně připraveném hřišti, v krásném letním počasí a před pěknou návštěvou nasázeli Vranové po pěkném výkonu sedm kusů.

Muži na úvod zdemolovali Vranovou
Muži na úvod zdemolovali Vranovou

Hned v úvodu vystrašili hosté domácího gólmana Musila, když z první vážnější akce nastřelili tyč. Herně bylo utkání vyrovnané, s přibývajícím časem měli míč častěji na svých kopačkách vavřinečtí. Když se ale dostali do šance, dokázali ji proměnit.

V 8. minutě odpískal sudí Bureš faul na Zmeka. Přímý kop zahrával Dvořák, jeho tvrdou střelu gólman Doskočil pouze vyrazil a u dorážky byl první Michael Kočí – 1:0.

Z protiútoku přišlo další varování Vranové, když hosté prošli obranou, obešli i Musila, ale střelu do prázdné branky zachytil Dvořák. Druhý gól přidal po dvaceti minutách Dvořák po parádní individuální akci – 2:0. O čtyři minuty později poslal pěknou kolmou přihrávku Honza Fabiánek a Kamil Dvořák přidal druhý gól – 3:0.

Hosté o minutu později korigovali zásluhou Ladislava Koudelky, ale do utkání se nevrátili. Ve 34. minutě si vykoledoval Dominik Zmeko faul v pokutovém území a Kamil Dvořák z penalty zkompletoval hattrick – 4:1.

Do druhé půle vstoupili domácí trochu vlažněji, ostatně, koho by vedení 4:1 neuspokojilo. Možná se také trochu projevil náročný pouťový víkend a teplé počasí. Produktivní ale byli vavřinečtí i nadále. Po hodině zvýšil na 5:1 po rohovém kopu Dominik Zmeko.

V závěru přidal čtvrtý gól s chutí hrající Kamil Dvořák, který obranu hostí trhal doslova na kusy. Druhý gól hostujícího Koudelky nikoho neznervózněl a v závěru přidal druhý gól Michael Kočí – 7:2.

Muži tak vykročili do nové sezóny sice už bez trenéra Pavla Helána, zato v nových dresech a pravou nohou. Pěkným výkonem a spoustou gólů potěšili domácí fanoušky. I díky jejich představení neměl pouťový víkend ve Vavřinci chybu.

Statistika

12. sprna 2023, 16:00 h

Vavřinec – Vranová 7:2 (4:1); Góly: 8. Kočí (M.), 22. Dvořák, 26. Dvořák (Fabiánek J.), 34. Dvořák (pen.), 63. Zmeko D., 81. Dvořák, 86. Kočí M.; ŽK: Kovařík.; Rozhodčí: Bureš, Cápal, Nečas; Návštěva: 120 diváků

Sestava: Musil – Skála (46. Hebký Z.), Kunc (c), Hudec, Fabiánek Jiří (62. Přikryl Roman) – Moravec A. (35. Kovařík), Fabiánek Jan (79. Zouhar), Štrof M., Kočí M. – Dvořák – Zmeko D. (70. Manoušek)

Vedoucí mužstva: Rybář Michal

Štítky