Vyberte stránku

Ani z dalšího utkání na půdě Boskovic neodvážíme bodový zisk, přestože k němu bylo nejblíže ze všech dosavadních vzájemných duelů. Z hráčů nám chyběl Lukáš Vybíhal a za základní sestavou tak na svou příležitost čekali pouze naši mladíčci. Utkání bylo herně vyrovnané s řadou šancí na obou stranách. Hned v úvodu utkání jsme inkasovali po několika chybách v bránění protihráčů.

V 11. minutě hry však po autu na levé straně Tom Gregor prostrčil míč Romanu Moravcovi, ten obešel dva obránce i brankáře a střelou do prázdné branky vyrovnal. Hned vzápětí jsme šli do vedení, když přesně střílel Peťa Kakáč po rohu Matěje Kadlece. Za další dvě minuty se však Boskovice natlačili před naši branku a centrovaný míč si do vlastní sítě srazila nešťastně Marcela Čachotská. V závěru první půle jsme byli v tlaku ze kterého vyplynul roh. Odražený míč napálil Mirek Slouka do shluku těl před sebou a výsledkem byl samostatný nájezd na naši branku.

Šikovný útočník dokázal využít drobné zaváhání brankáře při výběhu ke střele pod břevno a bylo to 2:3. V první i druhé půli jsme si vypracovali hned několik slibných šancí, ale žádnou se nám nepodařilo proměnit. Dvakrát neúspěšně střílel v první půli Ondra Moravec. Roman a Tom neprotlačili do sítě míč ze skrumáže před brankou a Peťa svou hlavičku také přesně neumístil. V druhé půli se ve výborné pozici před brankou ocitl Dušan Čejka, ale se střelbou tak dlouho váhal až o míč přišel. Na druhé straně nás ve třech případech zachránil parádními zákroky Kryštof Blažek v naší brance. V druhé půli už branka nepadla a body tak zůstali v Boskovicích.

Hráno v Boskovicích: Vavřinec – Boskovice B 2:3 (2:3) ; R. Moravec, Kakáč

Blažek – Slouka, Kakáč, Čachotská – O. Moravec, R. Moravec, Kadlec – Gregor

Střídající: Šamalík, Čejka, Hruška, Kadlecová