Vyberte stránku

O deset minut později a s deseti hráči Ostrova na hřišti se začala včerejší dohrávka mezi Vavřincem a Ostrovem, hostím se totiž opozdil nebezpečný Gross. Vavřinec proti deseti začal aktivně a snažil se od prvních minut vstřelil gól. To se v 10. minutě podařilo René Šindelkovi, když jej zcela volného našel na malém vápně Přikryl.

Pohyblivý Přikryl zaměstnával obranu Ostrova i nadále a když po dlouhém odkopu Klimeše Dvořáček míč chytře pustil, obešel Přikryl obránce i brankáře a do prázdné branky zvýšil na 2:0.

Dvougólové vedení však Vavřinci nevydrželo ani dvě minuty. To zahrávali hosté rohový kop a Kráčalík dostal míč do sítě – 2:1.

Po půlhodině hry Dvořáček sklepl míč na Romana Šindelku, který se nerozpakoval a poslal jej do levého horního rohu Konečného branky – 3:1. Jen o čtyři minuty později zvýšil z přímého kopu Klimeš na komfortních 4:1 a zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto.

Po změně stran ale domácí polevili v nasazení a tempu, jejich akcím chyběla přesnost, tah na branku i zakončení, čehož dokázali hosté využít. V úvodu druhé půle snížili na 4:2 a po půlhodině hry skóroval ze samostatného úniku Gross. Bojovní hosté mohli ve druhé půli dokonce vyrovnat, ale Musil v další brejkové situaci Vavřinec podržel a domácí nejtěsnější vítězství udrželi až do konce.

Souvislosti

Statistika

Vavřinec – Ostrov 4:3 (4:1); 10. Šindelka René (Přikryl), 18. Přikryl (Klimeš), 34. Šindelka Roman (Dvořáček), 38. Klimeš; ŽK: Šindelka Roman

Musil T. – Konečný – Moravec A., Klimeš, Novotný – Burget (54. Musil A.) (89. Horský), Šindelka Roman, Šindelka René, Nečas – Dvořáček, Přikryl (65. Zmeko)

Nenastoupili: Kocourek, Kakáč, Novák