Vyberte stránku

Ve včerejším zápase na našem \“domácím\“ hřišti v Blansku jsme změřili síly s Boskovicemi.

Poprvé v letošní sezóně jsme šli v zápase do vedení a podařilo se to kuriózním způsobem Miloši Dvořáčkovi, když se po nedorozumění v hostující obraně od něj odrazil míč do sítě – 1:0. Vedení nás tradičně ukolébalo a tak po dobré úvodní půlhodince přišly šance hostí. Za zmínku stojí brejk po naší standartce, který vychytal Musil a dále pak zejména vyrovnání minutu před půlí. To zůstal v pokutovém území úplně volný hostující hráč a z blízka se nemýlil – 1:1. Ještě do přestávky mohli boskovičtí jít do vedení, ale svou šanci neproměnili.

Poločasová porada nepomohla a po změně stran jsme stále hráli velmi pasivně. Odměnou nám bylo vedení hostí po další křídelní akci a další chybě ve vápně 1-2. Vedení bylo to tam. Vyrovnání přišlo po vystřídání, změně taktiky a vlastně i po faulu loktem na Dvořáčka, po kterém jsme mu krvácení z nosu zastavovali trochu složitě. Podle hlasů z hostující střídačky prý máme hrát šachy… Ještě že se soupeřovou střídačkou se ze zásady nebavím. Rozhodčí mimochodem zákrok jako nedovolený neposoudil.

Vyrovnávací gól tedy vstřelil Radim Přikryl, světe div se hlavou. Závěr utkání se odehrával ve stylu kdo dá gól vyhraje. Dvakrát nebezpečně pálil Králík a v závěru měl před sebou odkrytou branku Dokoupil, byť měl hodně těžkou pozici. Byla z toho pouze tyč. Šance hostí si nějak nevybavuji.. ;-). Bod je ale na domácím hřišti a s nejslabším podzimním soupeřem málo. Zvlášť když v příštím zápase jedeme na horkou půdu do Šošůvky, kam zveme všechny naše fanoušky.

Vavřinec – Boskovice B 2:2 (1:1); 4. Dvořáček, 70. Přikryl Radim

Musil T. – Slouka, Burget, Moravec, Michlíček – Dokoupil, Přikryl Roman (40. Musil A.), Šindelka (60. Fabiánek Jiří) , Králík, Přikryl Radim – Dvořáček

Nenastoupili: Měšťan, Kakáč, Zmeko