Vyberte stránku

K dalšímu zápasu jsme jeli na hřiště rozjetého Kořence téměř v kompletní sestavě, chyběl jen Pavel Králík. V sestavě našeho mužstva se objevila nová posila z FK Apos Blansko Michal Rybář na postu stopera a odehrál velmi dobrý zápas. Do branky se postavil Libor Novák, což bylo velké překvapení. Do sestavy se vrátil i Pavel Zmeko, který byl bohužel po dvou žlutých kartách již v prvním poločase vyloučen.

Utkání se hrálo za nevlídného počasí na kluzkém terénu a začalo velkou aktivitou domácích, kterým terén vůbec nedělal problémy a na naši branku se valil jeden útok za druhým, z čehož jsme dvakrát v prvních 20. minutách inkasovali, nejprve střela pod břevno 1:0, poté krásný gól z úhlu ke vzdálenější tyči 2:0. Naši hráči se snažili a přišly i šance, největší měl v prvním poločase Roman Přikryl, který 2x ve velmi dobré pozici trefil jen gólmana domácích, šanci měl i Miloš Dvořáček. Těsně před poločasem šel do sprch po druhé žluté kartě Pavel Zmeko, což pro něj znamená nejméně jeden zápas stop. Domácí byli lepším týmem v 1 poločase a ještě přidali ve 43. minutě gól do šatny na 3:0 a zaslouženě.

Do druhého poločasu jsme šli v deseti lidech, domácí s náskokem z prvního poločasu polevili a toho jsme využili, kdy se v 50.minutě po přihrávce Romana Přikryla trefil Roman Šindelka a snížil na 3:1. V této části hry jsme byli vyrovnaným soupeřem. Domácí ale zabrali a přidali další gól 4:1. Naši stále bojovali a dali další gól, tentokrát Michal Rybář z trestného kopu přes nepříliš kompaktní zeď snížil na 4:2. V závěru jsme hráli už na riziko a domácí přidali lehce další dvě branky a zvítězili přesvědčivě 6:2.

Naši hráči předvedli bojovný výkon, ale domácí vyhráli zcela zaslouženě a nepřipustili na domácí půdě žádné překvapení. Po výhře Sloupu nad Letovicemi jsme klesli na poslední místo tabulky OP mužů.

V dalším utkání změříme síly s Vískami v neděli 18.10. se začátkem v 15:00 v Blansku.

Kořenec – Vavřinec 6:2 (3:0); Šindelka (Přikryl Ro.), Rybář M.; ŽK: Přiryl Ra., Zmeko; ČK: Zmeko

Sestava: Novák – Zmeko, Rybář M. , Musil T., Rybář J. – Přykryl Ra. (61. Slouka) , Šindelka, Burget (84. Měšťan), Přikryl Ro.(C) , Musil A. (55. Dokoupil) – Dvořáček

Střídající: Konečný, Cupák, Slouka, Měšťan, Kakáč, Dokoupil