Vyberte stránku

Druhý autobusový výlet této sezony už nebyl tolik veselý jako ten první. Důvodů byla spousta. Předvedená hra, jediný získaný bod, absence v sestavě a hlavně malý počet fanoušků – jeli jen ti nejvěrnější 😉 Úmorné vedro provázelo nejen hráče na hřišti, ale i náhradníky a diváky, kteří marně hledali ve fotbalovém areálu jediné stinné místo. Oba trenéři látali děravé sestavy. Domácím se dokonce jedenáctý hráč dostavil až při nastupování na hřiště. Utkání se nedalo označit za atraktivní.

První branku vstřelil Klimeš, když obral o míč váhajícího brankáře a skóroval do prázdné branky. Druhou branku přidal Bruno výstavním centrem od levé postranní čáry, který tak trošku neplánovaně zapadl k tyči. Šancí jsme si v první půli vytvářeli málo a domácí jich měli ještě méně. Na poločasové pohodě nám přidal další vstřelený gól. A kdo jiný než Bruno Klimeš? Naskočil si na přesný centr Vítě Kovaříka z rohového kopu a zavěsil míč k tyči. 0:3 poločas a zdálo se být rozhodnuto.

Jenže se děly věci. Domácí prostřídali a dostávali se častěji k naší brance. Centr ze strany Nezkrotil Libor Novák a domácí dotlačili míč až do sítě. Útočník při tom Liborovi pohmoždil zápěstí a na lavičce už se začal rozcvičovat náhradní brankář Čenda. Naštěstí nás o svých golmanských kvalitách nemusel přesvědčovat. Obdržená branka navíc ochudila kabinu o sud zlatavého moku, který byl přislíben Liborem za čisté konto. Obránci se holt měli víc snažit 😉

Čenda se pak začal opět kabonit, protože povzbuzení domácí hráči přidali na důrazu a výsledkem byla další obdržená branka. Naše ofenziva se v druhé půli zmohla jen na nastřelenou tyč v podání Radima Přikryla. Naopak Libor Novák se v brance činil. Jednou prokázal dobrý postřeh a podruhé natahoval celé své krátké tělo, aby míč vyškrábl. Těsně před koncem byl ale krátký na přesné zakončení po kolmé přihrávce za obranu. Vyrovnání bylo smutnou tečkou za dobře rozehraným zápasem. Domácí však byli rozjetí kdyby se hrálo ještě chvíli, mohlo se skóre dále měnit. Z neoblíbené Keni tak vezeme alespoň bod.

Knínice-Vavřinec 3:3 (0:3); Klimeš 3x

Novák-Slouka(70.Michlíček),Sígl,Burget,Wutka-Beneš,Fabiánek,Vágner,Kovařík(45.Kakáč)-Přikryl Ra.(85.Vybíhal),Klimeš