Vyberte stránku

Do Jedovnic jsme přijeli s cílem neodvézt si debakl. Sestava byla díky četným absencím poslátaná ještě více než v minulém utkání a na lavičce tak byli připraveni převážně dorostenci. Naděje na úspěch tedy nebyla velká. Nejvíce citelné bylo oslabení v útoku při absenci včech tří útočníků. Na jejich místě se celé utkání bil o míče osamocený Saša Musil, který byl ze zálohy vydatně podporován pouze prvních 30 minut.

Do zmiňované 30. minuty byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Domácí zahrozili střelou pod břevno a dělovkou z vápna – obě T. Musil vyrazil. Naše největší příležitosti postupně neproměnili Saša Musil, Míra Jelínek a René Šindelka. Zejména Sašova šance volala po gólu, když po skrumáži ve vápně obešel obránce, ale pak z úhlu trefil jen brankáře Jedovnic. Pro zranění pak vystřídal Roman Šindelka a na hřiště tak musel dorostenec Ivoš Cupák. Jedovnice se dostaly do tlaku, který však nedokázaly stvrdit gólem. Naše obrana ve složení Burget, Jelínek, Janíček a Moravec fungovala velmi dobře.

V druhé půli nás domácí tlačili a neustále se snažili o zdolání naší obrany. Velkou spoustu šancí zlikvidoval brankář Musil, který měl práce jako na střeleckém tréninku. Citelně oslabený útok neudržel vepředu míče a přetížená obrana začala kupit chyby. Zákonitě tak přišel trest a po centru ze strany předskočil T. Musila jeden z domácích hráčů a usměrnil míč do sítě. Jedovnice nás dál tlačily a hned o pár minut později po štastné hlavičce zaplul padající list do vzdálenější šibenice.

Domácím se pak trošku rozklepaly kolena a začali bránit nadějný výsledek. Naše útočná vozba, složená ke konci už především z dorostenců, hrozila nebezpečnými brejky z nichž jeden proměnil Radim Manoušek, kterému se podařilo přesně obhodit vybíhajícího brankáře. Další příležitosti se nám již do sítě protlačit nepodařilo. Naopak domácí nám procházeli otevřenou obranou, ale Musil jim likvidoval jednu šanci za druhou. Utkání tak skončilo výhrou Jedovnic 2:1.

Jedovnice – Vavřinec 2:1 ; Manoušek

T. Musil – Burget – Janíček, Jelínek, Moravec – Fabiánek (P. Nečas), Šindelka (Cupák), Šindelka, Klimeš, Hrazdíra – A. Musil (Manoušek)

Na lavičce byli připraveni: Tomáš Kakáč, Kamil Partyka