Vyberte stránku

Za pár týdnů již začne jarní část sezóny a kádr mužstva TJ Vavřinec se během zimní pauzy rozrostl o několik jmen. Po dlouhé době se do přípravy zapojil Radek Vybíhal, který posledních několik sezon vynechal kvůli vleklým problémům s kolenem. Stejně tak se po několika letech do tréninku zapojil i Libor Novák, rovněž po problémech s kolenem. Další nadějnou posilou je Petr Slouka, který s fotbalem teprve začíná. Přesto se v přípravě jeví velmi slušně a má naději na základní sestavu.

Na jaře by se mohly rozmnožit také starty Ladě Pánka, který již nastoupil v podzimní části do jednoho utkání po několikaleté pauze a hned zaznamenal krásnou branku. Z Blanska výbor TJ přivedl na hostování zkušeného Jana Konečného, který má rovněž velkou šanci na základní sestavu. Honza dříve patřil dlouhá léta k oporám Metry Blansko a z posledních let si jej můžeme pamatovat ze soubojů s Ostrovem u Macochy. V jeho dresu nám dokonce vstřelil branku.

Pokud by bylo třeba, trenér mužstva může sáhnout také mezi mladší hráče, kteří se doposud připravují pod hlavičkou budoucího dorostu. Naopak je velmi ohrožen start Reného Šindelky v jarních zápasech. Jeho dlouhodobé problémy s kolenem se v posledních týdnech zhoršily.