Vyberte stránku

Bez dvou měsíců to jsou dva roky, kdy tým mužů dokázal naposledy zvítězit na soupeřově hřišti. Bylo to 4. července 2010 ve Vískách a výhra tehdy nastartovala tým k záchraně.

Tentokrát muži zvítězili v Bořitově. Nastartuje opět výhra venku mančaft v cestě za záchranou?

V základní sestavě chyběl Tonda Moravec ležící v posteli a Honza Fabiánek, sedící na tribuně v Brně na hokeji. Na lavičce v poslední době začíná i kanonýr Dvořáček a i ten chyběl, byl v práci.

V sestavě se naopak objevil Jirka Fabiánek a donesl fotku, to aby kluci v kabině viděli jak vypadá. Další nováček v základní sestavě byl Tomáš Michlíček který s fotbalem skončil a zase začal. I on donesl fotku a Petr Slouka dostal šanci na středu zálohy.

Nové sestavení nefungovalo, kluci zahájili zápas mizerně. Bořitov mohl vést, jenže trefil Musila v brance. Trenér Pokoj vrátil do středu pole bývalého dorosteneckého stopera Vágnera a hra se malinko zlepšila. První půle skončila bez branek.

Do té druhé nastoupil Beneš do středu pole a už to byl ten nový Vavřinec jak ho nyní známe. Anty Nečas měl tři tutovky a jednu proměnil – 0:1. Druhou pojišťovací branku přidal ostrostřelec Přikryl. Se třemi body si ale Vavřinec odvezl i zraněného benjamínka Kovaříka, který utrpěl zranění kolene.

Statistika

Bořitov B – Vavřinec 0:2 (0:0); Góly: Nečas (Michlíček), Přikryl (Kovařík); ŽK: Fabiánek

Sestava

Musil – Kočí, Rybář, Burget, Vágner – Nečas, Slouka, Fabiánek Jiří (46. Beneš), Kovařík – Přikryl, Michlíček