Vyberte stránku

Domácí zápas s Doubravicí se hrál za úmorného vedra a tak na hřišti nebylo k vidění množství pohybu. Průběh zápasu ovlivnila 11. minuta, kdy hosté zaútočili po naší levé straně a přesný centr poslal Sáňka za Musilova záda – 0:1.

Hosté se pak soustředili na  bránění jednogólového náskoku a vlastní poloviny hřiště, přičemž se nebáli kvalitně, nápaditě a hlavně nebezpečně zaútočit. Naše akce byly bohužel bez nápadu a momentu překvapení aby konsolidovanou obranu Doubravice dokázaly překvapit. V první půli jsme se tak dostali snad jen ke dvěma střelám z ostrého úhlu, ale Hudec ani Rychnovský nemířili přesně.

Po změně stran jsme přidali na pohybu a vytvořili si několik příležitostí. Rychnovského gól neplatil pro postavení mimo hru. V dobré příležitosti nemířil přesně Roman Přikryl ani Kovařík. Šanci Marka Hudce zlikvidoval hostující gólman.

Po hodině hry tak udeřilo na druhé straně, když naši chybu ve středu obrany potrestal Daněk – 0:2. V závěru zápasu přidal třetí gól přesnou střelou Pijáček – 0:3. Úplnou tečku pak obstaral tvrdý a zbytečný faul Bláhy na Nečase a oplácení Rychnovského.

Statistika

Vavřinec – Doubravice 0:3 (0:1); ŽK: Kovařík, Přikryl Radim, ČK: Rychnovský, Bláha; Rozhodčí: Prudil, Barák, Flek; Návštěva: 60 diváků

Sestava: Musil – Michlíček, Přikryl Roman (c), Randula (70. Slouka), Nečas – Rychnovský, Fabiánek Jan, Fabiánek Jiří, Kovařík – Hudec, Přikryl Radim

Nenastoupil: Gregor

Souvislosti