Vyberte stránku

Po remízovém startu proti Benešovu čekal na naše hráče těžký venkovní zápas ve Vískách. V základní sestavě chyběli krajní obránci Radim Přikryl a Michael Kočí, i záložník Milan Brichta. Nahradili je Roman Šindelka, Tonda Nečas a Dominik Zmeko, který se vrátil po karetním trestu.

Vavřinečtí hráči se snažili ve Vískách držet míč na svých kopačkách a postupným útokem si vypracovat šance. Domácí oproti tomu nakopávali dlouhé míče, které ale vavřinecká obrana vždy zneškodnila a tak skončila první půle bez gólu.

Po změně stran přidali naši hráči na tempu a domácí tým přehrávali. První gól připravil pro Matěje Kadlece Ondra Zmeko a byl to Matějův první gól po návratu do Vavřince. Vedení 2:0 zajistil střídající Marek Hudec, který skóroval z akce podobné, tentokrát ale nesla rukopis Dominika Zmeka. Vísky poté snížili, ale vítězství Vavřince pojistil Ondřej Zmeko – 1:3.

Poznámky

  • Vavřinec vstřelil v prvních dvou zápasech celkem pět gólů, postaralo se o ně pět různých střelců
  • Podruhé za sebou byl poločasový stav 0:0

Statistika

Vísky – Vavřinec 1:3 (0:0); Góly: 50. Kadlec, 65. Hudec, 85. Zmeko O.; ŽK: Zmeko O.; Rozhodčí: Sehnal, Chladil (Vísky), Vágner L. (Vavřinec); Návštěva: 50 diváků

Sestava

Musil – Nečas, Přikryl Roman (c), Rybář, Šindelka – Kadlec, Souček (85. Kakáč T.), Fabiánek Jan, Zmeko D. (76. Fabiánek Jiří) – Skoupý (60. Hudec), Zmeko O.

Vedoucí: Manoušek Radim ml.