Vyberte stránku

Kunštát B, který vloni zakončil sezónu na 8. místě tabulky, byl prvním soupeřem v letošní sezóně. Po oťukávací pětiminutovce jsme se do svého soupeře pustili s dlouho neviděnou vervou a po kombinačních akcích jsme se dostávali až do šestnáctky soupeře. Ze tří dobrých příležitostí se ujala jediná. Anty Nečas otřel svou křížnou střelu z pravé strany o tyč a míč zapadl do sítě. V dalších šancích neuspěli Přikryl, Beneš ani Dvořáček. Po 25 minutách se hra vyrovnala a soupeř se osmělil k několika výletům k naší brance. Těsně před koncem první půle jsme vyrobili hrubici ve vápně a soupeř vyrovnal.

Druhá půle už nám herně tolik nevyšla, ale šancí bylo přesto na obou stranách dost. Jako první se prosadili hosté, když zcela nebráněný hráč před malým vápnem doklepl míč po přesné přihrávce. Vavřinec vyrovnal Přikrylem a do vedení šel po přesném pasu Michlíčka na Dvořáčka, pro kterého už zakončení bylo formalitou. V samém závěru vyslal od půlící čáry Tomáš Michlíček ránu, která k překvapení všech překvapila i brankáře a uzavřela tak skóre utkání v poměru 4:2 pro TJV.

Vavřinec – Kunštát B 4:2 (1:1) Nečas, Přikryl, Dvořáček, Michlíček

Musil – Rybář (Vágner), Nowak, Moravec A. (Burget), Slouka – Michlíček, Beneš, Fabiánek, Nečas (Kakáč) – Přikryl, Dvořáček

Nenastoupil: Březina