Vyberte stránku

Před zápasem jsme byli varováni před dvěma hráči Vranové a jako tradičně nás právě ti popravili. Ti, kterých bychom si měli nejvíce hledět, měli v rohodujících okamžicích neomluvitelně mnoho prostoru pro přijetí míče, uvolnění a zakončení. Nedisciplinovanost (několi hráčů opět chybělo) a slabá hra směrem dozadu nás stála důležité body. Nutno však dodat, že obrana začíná od útočníků, kteří se při napadání příliš nenadřeli.

Totální trosky zbyly z plánované sestavy díky neúčasti několika hráčů. Vcelku vyrovnaná bezbranková první půle se po přestávce zvrhla ve střelecké hody. Sice jsme šli díky Přikrylově brance do vedení, ale pak přišlo vyrovnání po zmatcích na hranici našeho vápna. Pak začal úřadovat rychlý hostující útočník, který si při své první brance pohrál s levým obráncem a poslal hosty do vedení, které sám vzápětí ještě zvýšil na 1:3. Na tuto branku odpověděl gólem střídající Březina po přiťuknutí Přikryla. Naše nadechnutí k obratu však ihned splasklo díky další brance útočníka Krčila, který si pro změnu pohrál s pravým obráncem.

Od posledního domácího zápasu jsem čekal zlepšení výkonu na hřišti a hlavně bodový zisk. Porazili jsme letos mnohem lepší týmy než je Vranová, ale už je to pár týdnů a naše sebevědomí a výkony se nelepší a prohry přibývají. Nezbývá nám tedy než bodový účet podzimu vylepšit na neoblíbených hřištích soupeřů.

Vavřinec – Vranová 2:4 (0:0); Přikryl, Březina

Musil – Slouka, Burget, Moravec, Vágner – Beneš (Březina), Zemach, Kočí, Michlíček – Přikryl, Dvořáček