Vyberte stránku

Do Knínic jsme opět vyrazili busem. Z několika důvodů a možná i rozhodnuté soutěže se omluvilo několik hráčů základní sestavy a bylo to na hře znát. Diváci dali přednost Veselické pouti, a tak s námi jeli jen nejvěrnější fanoušci. Na velké vedro si nemohli stěžovat jen hráči, ale i diváci, když se v celém Knínickém areálu nedalo najít ani kousek stínu.

Domácí měli zřejmě také problémy se sestavou, když do zápasu nastoupili v deseti hráčích. Od začátku utkání bylo všem jasné, že se nebude hrát atraktivní fotbal. Domácí nám věnovali vedení, když po minele domácího brankáře skóroval Libor Klimeš 0:1. Příliš šancí jsme si nevytvářeli, ale domácí na tom byly ještě hůř. Do dvoubrankového vedení jsme se dostali po náhodném gólu Libora Klimeše, když jeho centr z levého křídla zaplul do domácí branky 0:2. Tesně před poločasovou pauzou padl hezký gól po rohovém kopu Víti Kovaříka uklidil míč k tyči hlavou a dovršil hattrick Libor Klimeš 0:3.

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Domácí prostřídali hráče a podařilo se jim dát branku, kdy po centru z pravé strany vypadl Liborovi míč a domácí hráč neměl problém s dorážkou 1:3.

Při této situaci se lehce zranil Libor Novák, na naší lavičce se už rozcvičoval náhradní brankář Čenda Pokoj, ale nakonec nemusel ukazovat své kvality a Libor zápas odchytal. Jen škoda, že ne s čistým kontem za což slíbil v kabině bečku zlatavého moku.

Domácí nás začali trošku trápit a po stejné chybě tentokráte hostujícího brankáře snížili na 2:3. Hosté se k šancím moc nedostávali, za zmínku stojí jen akce Radima Přikryla, ale jeho střela mířila jen do tyče. Trest přišel minutu před koncem, kdy po kolmici mezi hostující obránce domácí vyrovnali na 3:3. Kdyby se hrálo ještě pár minut, možná bychom odjeli bez bodu. Kdo na utkáni nebyl, o nic nepřišel, nejen kvůli předvedenému výkonu, ale i studeným klobásám, úmornému vedru a dotěrnému fanouškovi, který byl od správce až po trenéra místního týmu.

Statistika

Knínice – Vavřinec 3:3 (0:3); Klimeš 3x

Sestava: Novák – Slouka (70.Michlíček), Sígl, Burget, Wutka -Beneš, Fabiánek, Vágner, Kovařík (45.Kakáč) – Přikryl Radim (85.Vybíhal), Klimeš

pozn. Report sepsal prezident Aleš Blézl.