Vyberte stránku

Derbyzápas ve Sloupě začali lépe domácí. Lépe se pohybovali, byli přesnější v kombinaci a hrozili i brankovými příležitostmi. Po čtvrthodince tak otevřel skóre Svoboda, který se prosmýkl naší obranou a skóroval – 1:0.

S přibývajícím časem se naše hra zlepšila, ale šancí bylo pomálu. Po delší době jsme soupeři zahrozili rohovými kopy, při kterých obrana Sloupu odolala jen s největší námahou. Přímý kop Romana Přikryla mířil nad. V závěru poločasu byl na konci naší rychlé akce Vít Kovařík po přihrávce Jiřího Fabiánka, ale gólman Polák vyběhl včas a míč vyrazil.

Ve druhé půli jsme pokračovali ve zlepšeném výkonu, ale do konsolidované a zkušené obrany Sloupu jsme se nemohli prosadit. V 55. minutě oplácel Sychra po důrazném Kovaříkově zákroku, ale oproti minulým zápasům se mu dostalo jen žlutého napomenutí. Chvíli na to se zranil zkušený domácí gólman Polák a branky musel náhradník. Vystrašila jej Randulova střela z dálky a bez přípravy, ale mířila těsně nad.

Mezi dvěma obránci se prosmýkl Radim Přikryl, ale jeho střela mířila pouze do brankáře. Slibnou akci pak rozjel po levé straně Vít Kovařík, po jeho příhře do šance mířil Marek Hudec, ale po zákroku domácího obránce nezakončil. Píšťalka sudího Jalového však zůstala němá.

V závěru zápasu střídali pro zranění oba stopeři a domácí dvěma góly definitivně rozhodli o tom, že body zůstanou ve Sloupě.

Statistika

Sloup – Vavřinec 3:0 (1:0); ŽK: Hudec, Přikryl Roman, Kovařík; Rozhodčí: Jalový, Reschovský, Flek

Sestava: Musil – Michlíček, Přikryl Roman (c) (80. Voráč), Randula (85. Kadlec), Slouka – Hudec (86. Zouhar), Fabiánek Jan, Fabiánek Jiří, Nečas – Kovařík, Přikryl Radim