Vyberte stránku

Třetí zápas sezóny přinesl další pohodové vítězství, mužů. Po dvou domácích zápasech zajeli muži do Lažánek a s chutí si zastříleli.

Po třech gólech vstřelil Michal Skoupý a Radim Přikryl. Dva góly vstřelil Jan Matuška.

Utkání se hrálo na hodně špatném terénu, ve velkém horku. Prakticky z první šance jsme po pár minutách dali na 1:0. Soupeř po krásné standardce vyrovnal na 1:1. Pak se ale víceméně hrálo už jen na jednu bránu. Přidávali jsme další branky a přehrávali soupeře hlavně po pravé straně, kde operoval skvěle hrající Jan Matuška. Do poločasu jsme přidali ještě 5 branek. Do druhé půle se šlo za rozhodnutého stavu 1:6 a bylo těžké udržet koncentraci. Každý chtěl spíše útočit než bránit a také soupeř si vytvářel gólové šance, které ale zahazoval nebo je vychytal Musil. Ale i tak jsme ještě 5 branek přidali a snadno vyhráli 2:11, kdy kvalita byla výrazně na naší straně. První start si připsal 14 lety dorostenec Lukáš Suchý, který se ukázal v dobrém světle, přestože už měl v nohách zápas za dorost.

Radim Manoušek, trenér

Statistika

Lažánky – Vavřinec 2:11 (1:6); Branky: 7. Skoupý, 23. Matuška, 24. Zmeko D., 27. Skoupý, 31. vlastní, 44. Matuška, 50. Přikryl Radim, 65. Rek Alex, 70. Přikryl Radim, 87. Skoupý, 90. Přikryl Radim; ŽK: Zmeko D.; Rozhodčí: Kosička, Sekanina, Kočí Mir.

Sestava: Musil – Hebký Z., Kunc (c), Kovařík, Skála – Matuška (73. Suchý L.), Rek Alex, Fabiánek Jan, Hebký M. (46. Kakáč T..)- Zmeko D. (55. Fabiánek Jiří), Skoupý (46. Přikryl Radim)

Trenér – Manoušek Radim

Štítky