Vyberte stránku

Silný Adamov, který patří do popředí tabulky okresního přeboru dorostu si z naší písčité páže odvezl všechny tři body a nutno dodat že po zásluze.

Vavřinec začal ustrašeně a už ve čtvrté minutě poprvé inkasoval, když nechali hráči projít hostujícího borce na hranici pokutového území a Suchomel na jeho přesnou střelu nedosáhl – 0:1.

Po vstřelení branky se ale hosté s jednogólovým náskokem spokojili a lehce polevili, čehož využili naši borci a svůj výkon vylepšili. Defenzíva pracovala spolehlivě, zejména Michlíček na levé straně předvedl několik dobrých obranných zákroků. Výsledkem bylo udržení nadějného stavu i pro druhý poločas.

Poločasová promluva trenérského tandemu Štolpa – Musil ale dorostencům spíše ublížila než by jim pomohla a tak byla k vidění sestava spících panen, která se z letargie probrala jen velmi zřídka. Dobrý výkon z první půle byl ten tam.

Výsledkem byly další čtyři góly v domácí síti, které rezultovaly z chyb různých našich hráčů a to i těch, od kterých to zrovna nebývá zvykem.

Statistika

Vavřinec – Adamov 0:5 (0:1)

Suchomel – Vágner – Cupák, Nečas P., Michlíček – Fabiánek – Kočí, Zemach, Ševčík – Musil, Kocourek