Vyberte stránku

V dalším zápase jsme přivítali na \“domácí\“ půdě nevyzpytatelné Vísky. Utkání se vzhledem k nepříznivému počasí odehrálo na škvárovém hřišti. V základní sestavě našeho mužstva došlo ke změnám oproti zápasu v Kořenci. Do brány se postavil Tomáš Musil, do zálohy byl povolán z dorostu Honza Fabiánek, kterého doplnil v záložní řadě Ivo Cupák.

Utkání začalo velmi svižně se šancemi na obou stranách a diváci se nemohli nudit. Hosté byli nebezpeční prvních 15 minut, v této době nastřelili i tyč, ale naše mužstvo hrozilo také a ještě mnohem více. Neproměněné šance nás mohly mrzet. Do vedení jsme se ale dostaly my, když zcela osamocený Roman Přikryl ve velkém vápně střelou \“bodlem\“ k tyči nedal brankáři hostů šanci 1:0. Do konce poločasu měly ještě velké šance Radim Přikryl i Roman Přikryl, ale své šance spálili.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem přidat nějaké branky a dohrát utkání v klidu do vítězného konce. Vísky přitvrdily a zvedaly se emoce hlavně na straně hostů, nejen na hřišti, ale i na střídačce. Některé zákroky si zasloužily více než jen žluté napomenutí. Hrál se stále pohledný fotbal, ale nedařilo se nám přidat druhou a uklidňující branku. Hosté, kteří měli výškovou převahu mohli po rohovém kopu vyrovnat, ale hostující hráč v jasné pozici hlavou netrefil prázdnou branku a svou šanci zcela zazdil. Hosté hru otevřeli a to prospělo našim brejkům, v jednom z nich jsme šli dokonce 4 hráči na jednoho bránícího, ale řešení této šance bylo mizerné. Až v 80. minutě hry se dostal do podobné šance jako v první půli Roman Přikryl a opět střelou k tyči přidal uklidňující branku na 2:0.

Zápas byl velice pohledný, výborný výkon podali záložníci Honza Fabiánek a Ivo Cupák, myslím, že se všichni, kteří zápas viděli shodnem na tom, že jsme svého soupeře přehráli, což se nám v letošní sezóně povedlo poprvé, poprvé jsme také hráli přes zálohu a ne styl obrana, útok.

Body jsou důležité v tom, že jsme udrželi kontakt s týmy z poloviny tabulky.

Další zápas odehrajeme \“derby\“ ve Sloupě, kterému se v letošní sezóně moc nedaří. Na zápas tímto všechny fanoušky zveme.

Sloup – Vavřinec: Neděle 25.10. v 14:00

Vavřinec – Vísky 2:0 (1:0); Přikryl Roman 2X; ŽK: Musil A.

Sestava: Musil T. – Slouka, Rybář M., Burget, Rybář J. – Přikryl Ra., Přikryl Ro.(C), Cupák (87.Kakáč), Fabiánek Jan (80.Moravec A.), Musil A. – Dvořáček

Střídající: Kakáč, Novák, Moravec A.