Vyberte stránku

Po počátečním oťukávání se jako první osmělili hosté, když hostující Vrána prošel po lajně z pozice beka až do třicetimetrové vzdálenosti a tvrdě pálil k tyči. Golman byl však na místě a vzápětí se z rychlé rozehrávky zrodila naše první šance. To Radim Přikryl zatáhl míč po levé straně a přihrávkou našel krásně Miloše Dvořáčka, který bohužel ještě neměl přesně seřízenou mušku. Ve 22. minutě se uvlolnil opět velmi dobře hrající Dvořáček a jeho střelu do sítě doklepl Hrazdíra, který mimochodem v neděli podal rovněž nadprůměrný výkon. Ve 25. minutě Dvořáček pálil potřetí z dobré pozice, ovšem opět jeho střela gólem neskončila. Ve 34. minutě se Miloš Dvořáček proměnil v nahrávače, když přistrčil míč Přikrylovi a ten prolomil střeleckou smůlu střelou přes brankáře ke vzdálenější tyči – 2:0.

Ve 35. minutě se konečně dočkal i Miloš Dvořáček, když po jeho střele z otočky míč brankáři Skalice podklouzl pod rukama. Míč Milošovi do šance sklepnul tahoun naší ofenzivy Roman Moravec. Roman se pak za svůj výkon odměnil čtvrtým gólem v síti hostů, když mu asistoval Saša Musil. Saša se tentokrát soustředil jen na fotbal a na jaho výkonu se to projevilo pozitivně. Až na pár okének ve druhé půli fungovala skvěle i trošku poslátaná obrana, ve které nám chybělo hned trio stabilních hráčů. Naskočit tak museli k tradičním zadákům Tondovi Moravcovi a Pavlu Zmekovi i Anty Nečas a staronový stoper Rosťa Burget. Černou práci v záloze tradičně odmakal spolehlivý Svaťa Šindelka.

V druhé půli se do dvou velmi dobrých šancí protlačil střídající Tomáš Kakáč. Poprvé jej do samostatného úniku vyslal Roman Moravec avšak obrana jeho střelu stihla srazit na roh. Podruhé Tomáš pálil v dobré pozici nad branku Skalice. Nutno připomenout, že Tomáš Kakáč má nejlepší docházku na treninky, když dosud nechyběl ani jednou!!! V 70. minutě se hosté dočkali alespoň snížení, když si na pravé straně převzal míč hostující útočník, seběhl na vápno a podél brankáře poslal míč do sítě. Na necelých 10 minut naskočil premiérově mezi muži i mladý útočník Fabiánek. Do šance se sice nedostal, míče však neztrácel a přihrával přesně. V závěru si pak ještě svoji žlutou povinnost splnil důrazný obránce Pavel Zmeko.

Vavřinec – Skalice n. S. 4:1 ; Hrazdíra, Přikryl, Dvořáček, Moravec R.

Musil T. – Burget – Nečas, Moravec A., Zmeko – Musil A., Moravec R., Šindelka, Hrazdíra – Dvořáček (83 Fabiánek), Přikryl (45 Kakáč)