Vyberte stránku

sosuvka-15-2V krásném téměř letním počasím se ve Vavřinci sešla na kopané krásná kulisa, čítající snad 200 diváků. Všichni kdož přišli mohli vidět zajímavou kopanou už od prvních minut, neboť vavřinečtí fotbalisté zůstali myšlenkami asi ještě v kabině, nebo na sobotní svatbě Marka Hudce. Šošůvští byli u míče dříve, byli přesnější v kombinaci, rychlejší, přímočařejší.

Pozornému fanouškovi jistě neunikl první dotek s míčem v podání šošůvských hráčů. Ten byl častokrát kvalitativně zcela někde jinde než ten vavřineckých plejerů, přičemž právě ten první dotek rozhoduje o tom, jestli jste v souboji pod tlakem nebo směřujete do volného prostoru, k brance, popřípadě do šance. Jak by řekl režisér Kohák „To musí Lepit“

A tak šancí hostí bylo mnoho, ale v koncovce byli nepřesní (slušně řečeno). Popřípadě zastavil Kuchaře vysoko střižený, nebo spíše nestřižený trávník. Inu hnojení, vydatné srážky, teplé počasí a čtvrteční sečení nemůže dát v součtu v neděli nízký pažit. Tudíž byla řada na našich hráčích, protože se po té úvodní hrůze zkrátka zlepšit museli a na takto střižený trávník jsou zvyklí. Vyústěním byly šance Radima Přikryla a Zdeňka Růžičky. Obě vyložené a obě neproměněné jako ty šošůvské, takže poločas šul nul.

Z kopce to s námi začalo výrazně jít po odstoupení Kubíka, který si poranil kotník. Pak přišla dalekonosná bomba Manouška, která fascinovala naše obránce natolik, že po odrazu od tyče dorážel do prázdné branky Sehnal zcela sám – 0:1. O deset minut později se vavřineckým srdcařům přitížilo podruhé, to když Bezděk zakroutil rohový kop přímo do Musilovy branky – 0:2.

Prostřídání přineslo do zelenobílého dresu trochu čerstvé krve a po Sloukově přistrčení pohotově protrhnul střeleckou smůlu Radim Přikryl – 1:2, jenž předvedl nejlepší podzimní výkon.

Ale z naší strany to bylo v podstatě všechno. Naopak jsme ještě dvakrát inkasovali po silné nedůslednosti v pokutovém území, takže celkem 1:4.

Souvislosti

Statistika

Vavřinec – Šošůvka 1:4 (0:0); 67. Přikryl (Slouka); Rozhodčí: Pivoda, Stloukal, Kočí; ŽK: Sígl, Fabiánek; Návštěva: 120 diváků

SestavaMusil – Michlíček, Rybář M. (c), Sígl, Rybář J. – Kubík (55. Slouka), Fabiánek Jan + Jiří (65. Burget), Nečas (35. Kakáč) – Růžička (70. Vybíhal), Přikryl Radim

Kouč: Vybíhal, Štolpa