Vyberte stránku

V zimní přestávce sehráli naši muži tři přípravní zápasy

26. února

Vavřinec – Ráječko B+C 2:7 (0:5); Góly: Hudec (Manoušek), Kadlec (Zmeko D.)

Sestava: Musil – Němec, Přikryl Ro., Rybář M., Nečas – Fabiánek, Kočí M., Kovařík, Hudec – Přikryl Ra., Zmeko D.
Střídající: Manoušek, Kadlec, Kakáč T., Kočí R., Vrana, Dvořák

První přátelské utkání nezastihlo naše borce v dobrém rozpoložení. Na umělém povrchu byli v této zimní přestávce vlastně poprvé a bylo to znát. Ráječko bylo lepší v pohybu, kombinaci i zakončení. Velké problémy dělal naší obraně rychlonohý střelec Štafa, který během půlhodinky vstřelil snad čtyři branky. I my jsme měli dobré šance, ale v koncovce neuspěl Radim Přikryl, Marek Hudec, Dominik Zmeko ani Michael Kočí a tak svítilo o poločase na ukazateli skóre hrozivých 0:5.

Po změně stran Ráječko trochu polevilo. Oba týmy prostřídaly a hra se vyrovnala. Naše branky, které znamenaly zkorigování výsledku zaznamenal Matěj Kadlec a Marek Hudec.

18. března

Ostrov – Vavřinec 3:4 (2:2); Góly: Kočí M., Kočí R., Michlíček, Zmeko D.

Sestava: Musil – Manoušek, Přikryl Radim, Vrana, Nečas – Kadlec, Kočí M., Kočí R., Fabiánek – Zmeko D. – Michlíček

Zápas se měl původně odehrát na UMT v Blansku, ale Ostrovští nás požádali o přeložení na jejich hřiště a dřívější termín. Díky tomu utkání poznamenalo deštivé počasí a náročný kluzký terén. Oproti prvním zápasu předvedli naši hráči zlepšený výkon a nakonec zvítězili.

26. března

Šošůvka – Vavřinec 5:3 (2:3); Góly: Zmeko D. 2x, Manoušek

Sestava: Musil – Kakáč P., Vrana, Přikryl, Fabiánek – Kadlec, Němec, Kovařík, Kakáč T. – Zmeko D., Manoušek
Střídající: Kočí M., Vágner, Trtílek, Zouhar, Dvořák

Proti účastníku okresního přeboru předvedli naši hráči velmi dobrý výkon. Zejména v první půli hráli parádní kombinační fotbal a po zásluze o přestávce vedli. Pro zranění ale zápas nedohrál Dominik Zmeko, Vít Kovařík ani Michael Kočí a domácí nakonec proti oslabené sestavě výsledek otočili.