Vyberte stránku

lukas-brezinaNa slabé výsledky týmu mužů zareagovalo vedení klubu a sehnalo dvě posily. Slibuje si od nich zvýšení konkurence v týmu, zlepšení tréninkové morálky, i koncovky.

Po delší přestávce zapříčiněné zraněním kotníku a operací očí se vrací na zelené trávníky bývalý střelec vavřineckého dorostu a obávaný exekutor standartních situací Lukáš Březina.

Lukáš má od přírody problémy s nadváhou a v posledních letech v boji proti ní trochu polevil. V létě ale započal po operaci očí novou kůru a do těchto dní zhubl již více než 10 kg. Pokud bude chtít bojovat o sestavu v týmu TJ Vavřinec bude ale muset ještě dále pokračovat a poctivě trénovat. My mu budeme držet palce.

Druhou posilou je František Kubík, který po měsíci ukončil svoje hostování v ambiciózním týmu TJ Vilémovice. Rychlonohý, důrazný a stále pozitivně naladěný fotbalista zde odehrál v záložním týmu tři zápasy a vstřelil jeden gól. Ve Vavřinci se mu otevřel prostor pro možnost nastupovat v základní sestavě a Franta se o ni popere.

Oběma čutálistům přejeme hodně štěstí. Celému týmu hodně vstřelených gólů, získaných bodů a konečně i nějaké to vítězství.