Vyberte stránku

Před zápasem měl hrající manažer týmu mužů Tomáš Musil hlavu jako meloun. Už v předstihu se mu omluvil Petr Slouka pro pracovní vytížení i jeho bratr Radim pro virózu, což je celkem pochopitelné.

Co je však nepochopitelné, je další opilecká příhoda Jana Fabiánka. Ten už v týdnu od trenéra věděl, že Michael Kočí nebude kvůli zranění připraven. Přesto se na zápas pro opilost nedostavil. Do pole musel Tomáš Musil, v brance nastoupil Radim Kočí.

Hosté byli od úvodního hvizdu lepší, kombinovali lépe než domácí a vytvářeli si šance. Tu ale minuli branku, tu je obránci ustrážili nebo zakročil gólman Kočí. Když už to vypadalo na bezgólový poločas vyskočil na hlavičku nejlépe kapitán Zouhar a obloučkem poslal hosty do vedení – 0:1.

Po změně stran domácí zariskovali, přeskupili formace, ale efekt to nepřineslo. Hra byla sice otevřenější, ale hosté nebezpečně hrozili z brejků. Když přidal druhý gól Zouhar bylo v podstatě rozhodnuto. Domácí sice dvojnásobně střídali a náhradník Březina oživení na hřiště přinesl, jenže v gólové šanci selhal. V závěru přidala Rudice do vavřinecké rakve další dva hřebíčky – 0:4.

Statistika

Vavřinec – Rudice 0:4 (0:1); 60 diváků

Kočí R. – Hudec, Nowak, Burget, Rybář J. – Michlíček (70. Kovařík), Musil T., Moravec (81. Nečas A.), Kakáč – Přikryl Radim, Musil A. (70. Březina)